Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

janjan'lı atkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar anadolu yakası üsküdar'da oturuyorum atkı alıcam ama kaliteli bi şey olmasını istiyorum aldığınız veya güzel atkı satan bi yer biliormusunuz kadıköy boğa'nın orda tween'e sordum kalmamış.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
en iyi atkı ninelerimizin yünden ördüğü atkıdır :-P
şaka maka kadıköy boğadan yukarıya, bahariyeye doğru çıkarsan daha çok dükkan daha çok alternatif görebilirsin/bulabilirsin.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
her nerdeysen orda da çeşit çeşit dükkanlar vardır elbet, bi atkı için istanbul'a dönülür mü yahu :) ?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
şu an yazlık bir yerdeyim bomboş burları belki bilirisiniz akçay ondan atkı filan bulamam burda zaten bütün dükkanları biliyorum ist den alıcam güzel bi atkı.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
valla coll'da bi atkı vardı mavi param olmadığından lmamıştım...
sonra gittim ve kalmamıştı..bi bak belki başka güzel modeller de vardır coll'da..[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
bende adam gibi bi şapka ve bot alıcaktım da hay allah kışı kaçırdık!! ;)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
git bonepart ın atkkısını c/p le çok güzel bir atkı o :)

verdim anneme atkıyı "aynından istiyorum" dedim saolsun yan sanayii BonePART atkı yaptı orjinali ile bire bir olmadı ama y,ine de güzel[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 02 February 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
bende adam gibi bi şapka ve bot alıcaktım da hay allah kışı kaçırdık!! ;)

Bende bot alacam ya, inat deilmi gerekirse baharda da giyerim
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 02 February 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
git bonepart ın atkkısını c/p le çok güzel bir atkı o :)

verdim anneme atkıyı "aynından istiyorum" dedim saolsun yan sanayii BonePART atkı yaptı orjinali ile bire bir olmadı ama y,ine de güzel

eauhea onun yerine nerden aldığını sorduktan sora gidip alsaydın ya ;)

neyse aslında bana da bi atkı gerek ..
en iyisi tepe carrefour'a gidip şöle biraz dolanmak
bulunur heralde[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
o kar yağdığı gün büyük dedemin atkısını kaybettim
100 yıllık falan atkıymış %100 yün süperdi salak ben işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
dikeyım ben sana[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
kanka ben aldim bi tane moschino caddenin asagisinda hakan'dan efsane atki yarmis gecirmis.. bu aralar hava soguk benim ayrilmazim oldu bi tane de castelbajac aldim onu pek bilen yok ama boyle oda mekanlara akarken bas aksesuarim[signature][hline]
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende atkı arıyorum bu ara. kadıköy tarafında kaliteli güzel atkı satan yer biliyomusunuz. aradıgım renk bulamıyorum fazla( gök mavisi)

topic uplanmıstır. ilk mesajları ona göre okuyun :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
hazır atkıların neredeyse hepsi kısa ve çirkindir.

en güzel atkı sevgilinin ördüğü uzuncana püsküllü atkı, onu takip eden de annanenin ördüğü siyah, boyuna dolanıyken yere değen atkıdır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 29 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
oha 2004 şubatta açtım ben bu konuyu.

valla atkı diye arattım. bu çıktı :-) hortlattık topicini.

herneyse bilen yok mu kadıköy civarında kaliteli atkıcı :-) gezindim bugün ama pek göremedim[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
  • Yeni Oluştur...