Mavi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 merhaba arkadaşlar anadolu yakası üsküdar'da oturuyorum atkı alıcam ama kaliteli bi şey olmasını istiyorum aldığınız veya güzel atkı satan bi yer biliormusunuz kadıköy boğa'nın orda tween'e sordum kalmamış.[signature][hline]Kuzu
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 en iyi atkı ninelerimizin yünden ördüğü atkıdır :-P şaka maka kadıköy boğadan yukarıya, bahariyeye doğru çıkarsan daha çok dükkan daha çok alternatif görebilirsin/bulabilirsin.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 saol hırs yaptım alıcam güzel bi atkı 2 gğn sonra ist ye dönücem sırf atkı için ..[signature][hline]Kuzu
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 her nerdeysen orda da çeşit çeşit dükkanlar vardır elbet, bi atkı için istanbul'a dönülür mü yahu :) ?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 şu an yazlık bir yerdeyim bomboş burları belki bilirisiniz akçay ondan atkı filan bulamam burda zaten bütün dükkanları biliyorum ist den alıcam güzel bi atkı.[signature][hline]Kuzu
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 valla coll'da bi atkı vardı mavi param olmadığından lmamıştım... sonra gittim ve kalmamıştı..bi bak belki başka güzel modeller de vardır coll'da..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bende adam gibi bi şapka ve bot alıcaktım da hay allah kışı kaçırdık!! ;)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 git bonepart ın atkkısını c/p le çok güzel bir atkı o :) verdim anneme atkıyı "aynından istiyorum" dedim saolsun yan sanayii BonePART atkı yaptı orjinali ile bire bir olmadı ama y,ine de güzel[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Solonor, 02 February 2004 15:12 tarihinde demiş ki: bende adam gibi bi şapka ve bot alıcaktım da hay allah kışı kaçırdık!! ;) Bende bot alacam ya, inat deilmi gerekirse baharda da giyerim
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: BabacumMostors, 02 February 2004 15:14 tarihinde demiş ki: git bonepart ın atkkısını c/p le çok güzel bir atkı o :) verdim anneme atkıyı "aynından istiyorum" dedim saolsun yan sanayii BonePART atkı yaptı orjinali ile bire bir olmadı ama y,ine de güzel eauhea onun yerine nerden aldığını sorduktan sora gidip alsaydın ya ;) neyse aslında bana da bi atkı gerek .. en iyisi tepe carrefour'a gidip şöle biraz dolanmak bulunur heralde[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 o kar yağdığı gün büyük dedemin atkısını kaybettim 100 yıllık falan atkıymış %100 yün süperdi salak ben işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Fenerium da guzel atkilar var . tavsiye ederim :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
melun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 en janjanlı atkıları ben örüyorum geçen günlerdeki kötü hava koşullarında eve üretkenliğimi ortaya koydum.
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: quamor, 02 February 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Fenerium da guzel atkilar var . tavsiye ederim :p [signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 dikeyım ben sana[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kanka ben aldim bi tane moschino caddenin asagisinda hakan'dan efsane atki yarmis gecirmis.. bu aralar hava soguk benim ayrilmazim oldu bi tane de castelbajac aldim onu pek bilen yok ama boyle oda mekanlara akarken bas aksesuarim[signature][hline]
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 siyah bi tane al işte ne kasıon[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kadıkoyde aradıklarınla ilgili cok dukkan var....[signature][hline]Your death will be avenged !!!
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben atkıya para vermem hep teyzem örer bana atkı,hemde çok güzel örer :).[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bende atkı arıyorum bu ara. kadıköy tarafında kaliteli güzel atkı satan yer biliyomusunuz. aradıgım renk bulamıyorum fazla( gök mavisi) topic uplanmıstır. ilk mesajları ona göre okuyun :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hazır atkıların neredeyse hepsi kısa ve çirkindir. en güzel atkı sevgilinin ördüğü uzuncana püsküllü atkı, onu takip eden de annanenin ördüğü siyah, boyuna dolanıyken yere değen atkıdır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: en güzel atkı sevgilinin ördüğü uzuncana püsküllü atkı "bana atkı ör. sana hediye edecem." denmez ki?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 29 Aralık 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben sana gs atkımı hediye edeyim,en kralı[signature][hline]R+
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 oha 2004 şubatta açtım ben bu konuyu.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Mavi, 29 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: oha 2004 şubatta açtım ben bu konuyu. valla atkı diye arattım. bu çıktı :-) hortlattık topicini. herneyse bilen yok mu kadıköy civarında kaliteli atkıcı :-) gezindim bugün ama pek göremedim[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Öne çıkan mesajlar