lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bugün kayıt yenilemek için aöf bürosuna gidecektim. önceden hangi belgeler lazım diye yardım hattını arayayım dedim ama açan yok. şurdaki kayıt yenileme kılavuzunda "Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden program süresi içerisinde olanlar (önlisansta 2 yıl, lisansta 4 yıl) Bakanlar Kurulu Kararı gereğince “Dönem Öğrenci Katkı Payı” ödemeyeceklerdir." diyor. kayıt parası ödememe gerek yok mu şimdi? (işletme 3. sınıfta okuyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Yoo ödüyorsun, katkı payını kaldırdılar sadece, yerine kitap parası gelmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kayıt parası yok. Kitap parası var. iki yüz bilmem kaç tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 katkı payı dediğin 20 30 tl bişeydi zaten lol bilmeyen gerizekalıları etkilemek için kaldırdık biz dediler. bilmeyenlerde işte "ooo artık öğrenciler para yatırmadan okuyo. helal olsun bu hükümete" dediler. kayıt yenileme dediğin sadece gidip vakıfbank atmsinden para yatırmaya bakıyor. onun dışıdna birşey yapmıyorsun. sen nolur nolmaz bi git aöf bürosuna yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ABİ SADECE 1 DERS İÇİN 185 TL ÖDEDİM YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 derslerd kredi başına 5 10 tl bişi ama olay başka bilmemne parasında işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 üniversite eğitimi parasız olmadı mı? neden bizden harç falan kesiyorlar? okulları bile meşgul etmiyoruz anasını satayım. kitap falan da göndermesinler istemiyorum, zaten gittiğimiz de bulamıyoruz onun parasını kesmesinler benden. 185 lira ile aile doyuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Harç kesmiyorlar. Verdiğiniz kitap/kağıt/sınav/soru hazırlama(hocalara) parası. Edit: Eğer ders varsa hocalara ders parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar