Vodan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 1.6 dizel motordan 180 HP çıkar mı be gerçekten? Bana bu ancak Kore tenekelerinin alabileceği bi risk gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Selam, Çıkar, neden çıkmasın ki. Termik verime imkân veriyorsa, oluşan moment ve basınçlar da malzemeler tarafından karşılanabiliyorsa neden olmasın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 birazda passat hakkında yorum yazsak nasıl olur mesela exclusive modeli nasıl bunların 1.4 tsi 2008 09 10 modeller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Selam, Bana Passat'ın tipi aşırı sert geliyor. koltukları yarı deri opsiyonunda güzel. Alüminyum kaplamalar soğuk geliyor. Siyah iç kabin de beni boğuyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ya aslında bi nokta daha var Passat variant larda bayağı iş görür gibime geliyor Bir alternatif yeni caddy 1.6 tdi comf. dsg özellikle paramecium senin yorumunu merak ediyorum bu variant lar nasıl yakınında kullanan varmı audilere benziyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Selam, Ben arka diz mesafesi sebebiyle Superb diyorum. Bir de Passatlar paso DSG, benim arzuladığım bir şey değiller. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar