Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yeni bi topic aç, çok bombaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Olamaz abi bu kadarı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Şu günümüz şartlarında, dışarda evde koltukta otururken hatta tuvallette bile sürekli reklamlarla, istemeidğimiz haberlere ya da türlü türlü bilgi bombardımanlarına tutuluyoruz. E bu kadar yükleme olunca beyin çok şeyi algılamaya çalışıyor. Tabi ki başarısız olabiliyor. arada hiç birşey almayabiliyor. Gayet doğal. Bende de oluyor. En iyi ilacı sana söyliyim kardeşim; Herşeyden uzaklaş gerekirse tatile çık. boşalt biraz zihinini. Yada tüm gün yat oda iyi gelir. bişi düşünme. telefonu kapat. bilgisayarı açma. televizyona yaklaşma bile. gazetede okuma. bomboş bi gün olsun. rahatlasın zehinin.. ben yaptım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 lol bir konu bu kadar guzel kendi kendini orneklendirilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 balik nemo hastaligi diyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dory idi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fazla yuklenmekten dolayi degil moron gibi sabah aksam bilgisayar basinda oturup oyun oynamaktan oluyor ayni sey bana da oluyordu bilgisayar basinda calismaya basladigim donemlerde azaldigini, gercek hayata gecip normal bi insan oldugum donemlerde de azaldigini farkettigim gunden beri oyun oynamiyorum dogru duzgun. max 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yazan: Kenan | 30.04.2006 ben algıda seçiciliğin çok geniş bir kavram olduğunu bir çok yöntem, ve değişkeninin olduğunu düşğünüyor ve çok basit ele alındığını düşünüyorum ama yine de algiday seviyorum her zaman rakiplerinden 2 adım önde ayrıca ilk mesajda cafein'in yazdığı olay bende de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende de simetri var.aynaya çok az bakarım.saçım yamuk çıkıyo görünce deliriyom fdfsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar