Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkadaşlar, karındaşlar, yurttaşlar, patiler! Sizlere demin de vuku bulan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum, merak ediyorum bu sorun başka kimde var ve nasıl yenebilirim? En olmadık zamanlarda bu huy mu denir, hastalık mı, beni yolda bırakmasından sıkıldım artık! Algıda seçiciliği herkes biliyor sanırım. Bende de algıda silicilik var! Mesela, internette şuna şuna bakayım diyorum, internete giriyorum, explorer açıyorum, google.com açılıyor ve ben bir anda o kadar kasıp uğruna zahmete girdiğim şeyi unuttuğumu farkediyorum. 1 dakika kadar önce de lyricz!e girip bir şarkının sözüne bakacaktım, ancak tahmin edersiniz ki, lyricz! açıldığı anda, ben boş boş bakmaya devam ettim, şarkıyı unuttum. Nedir bu yahu? Nasıl başaçıkarım ben bununla? Balık hafıza desem değil, çünkü biliyorum ki bilgisayarın başından kalkayım, bir kaç dakika içinde hatırlayacağım tekrardan. Hep öyle oluyor. Sorunum ne benim yahu?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok fazla şeyi aynı anda düşünüyorsun belki?[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bazen banada oluo ya kötü bişe gerçekten... Ama çok sıklıkla oluosa ya bilgisayrın başından kalk gezip gel yada bi doktora git derim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yalnız değilsin.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bol bol beyin cimlastiği bol bol bulmaca çöz.... bu algıda seçicilik değil tam olarak, bunama başlangıcı olabilir.. bunamak günümüzde gençlerin bile yakalandığı citti bir sorun.. beyin cimlastiği şart.. en kolay yolu bulmaca çözmek..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aklında başka bişi varken özellikle sınav dönemlerinde falan çok olur o.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Arthur_HellsFire, 29 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: yalnız değilsin. +1[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evet hakkaten yalnız değilsin...[signature][hline]böyle hayatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 1 dakika önce koyduğum bir şeyin yerini unutup bütün evi baştan aşağı arıyorum , aynı problemden muzdaribiz sanırım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 BEYİN CİMLASTİĞİ YAPIN DİYORUM İŞTE [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: HymnOfChuck, 29 Aralık 2004 20:03 tarihinde demiş ki: 1 dakika önce koyduğum bir şeyin yerini unutup bütün evi baştan aşağı arıyorum , aynı problemden muzdaribiz sanırım... o birşey mi ben elimde çakmak varken 2 saat boyunca çakmak aradım.. birde ararken sıkıntıdan elimdeki çakmağı çakıyorum.. arkadaşım söledi lan elinde ya diye bir de bi elimde cips bi elimde de bardakta kola var mesela ikisi de bitio.. cips pakedini bardakların arasına, bardağı da çöpe :) buzdolabından çorap çıkma olayı geyik olarak anlatılır ama bana oluo, çorap, anahtarlık, cd, sigara, aynı şekilde çorap çekmecesinden de bilimum yiyecek-içecek madde çıkabiliyor[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 genç arkadaşlarım bende de oluyor böyle şeyler en güzel çözüm daha az bilgisar kullanma ve tv seyretme başka bulmaca çözme sorunların giderilmesinde etken rol oynuyacaktır.[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 2 hafta hatta 2ay önceki olayı en ufak ayrıntısına kadar hatırlamama ragmen kısa süreli hafızam benim de pek iyi degildir. :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Şeref kardeşim Zaten yapıyorum ben. Tübitakın beyin jimnastiği kitaplarını bitirdim, hep bulmaca çözerim, vs vs. Benim sorunum, bir şeyi düşünüp planlıyorum, tam eyleme geçirecekken unutuyorum. Bir süre geçiyor, yine hatırlıyorum. Bunama... yok öyle tümüyle unutma değil, hatırlıyorum işte tekrardan... Ama mesela hala hangi şarkı için lyricze bakmam gerek hatırlamıyorum. Kesin yatarken aklıma gelir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 odaklanma sorunu olabilir, isteksiz olabilirsin, düşünceler içinde kaybolmuş olabilirsin vb. her zaman olan bi şeyse tehlikeyi zaten bilirsin ama olur arada normaldir.[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: -Mix-, 29 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: 2 hafta hatta 2ay önceki olayı en ufak ayrıntısına kadar hatırlamama ragmen kısa süreli hafızam benim de pek iyi degildir. :) heh benim de öyle 2-3 yıl önceki olayları aynen hatırlarım ama 2 sn öncekini hatırlamam[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aynı sorunla ben de karşılaşıyorum zaman zaman, beyin cimlastiği deyip geçmeyin, adres kaynak verin =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende galiba bir kaç kablo yanlış bağlanmış. Demin mesela şarkının ismini hatırladım birden, ilk mesajla şimdikinin farkına bakarak ne kadar sürdüğünü görebiliriz. Odaklama problemim mi var gerçekten? Ama başka yerlerde de oluyor, işi tam o işi yapacakken unutuyorum, elim havada kalıyor mesela veya çekmeceyi açmışım bir anda kalıyorum ne yapacaktım ben diye. 10 dk falan sonra geliyor tekrar aklıma. Doktora mı gözüksem acaba, çok sık olmaya başladı... Ama bu aralar yorgun ve uykusuzum ondan mı oluyor... Çok huzursuz edici, dedim başka aynı dertten muzdarip olanlar var mı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bi de 'daha kahvaltıda ne yediğini hatırlamamak' deyimi hep garip gelir bana, hiç bi zaman hatırlamam da =)))[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bendede oluyo bazen fazla yüklenmeden olabilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: sheref, 29 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki: BEYİN CİMLASTİĞİ YAPIN DİYORUM İŞTE programlama ile uraşıyorum daha iyi beyin cimnastiği mi var :) zaten kafam paso onda olduğu için paso kuruyom kafada bişiler lol[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Aynı anda çok şey düşünmekten oluyor sanırım ya Bana hep olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.farketing.com/fikirler/2004/12/algda_seicilik.html Herkesi yorumları okumaya davet ediyorum. Adam bir konu yazmış, yorumlar tesadüfen konunun sosyal bir deneyine dönüşmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 3 yıllık konuyu upladıgına göre konunun algıda seçicilik ile alakası olmadıgını okumadın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mühim değil o kısmı yav. Zaten link de çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar