Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Akdeniz Bar Buluşması (İstanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o daha mümkün bir dahaki hafta olan finallerimede bakar ama ona gelme ihtimalim çok daha fazla[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ŞİMŞEK GİBİ , TORRENKS GİBİ BULUŞMA!

19 Aralık Çarşamba günü , patiler herhangi bir yerde buluşuyorş
hadi hemen organizasyon yapalım. yarın 2 gibi buluşalım biryerlerde , akşama eve dönüp ödev yapıcam çünkü 20 sayfa çizimim var.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 28 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
1 ocak?? Umur olm sen 31 inde içmiycenmi.. 1 ine kaç kişi sağ çıkar fln belli olmaski =)

Ehurf, içme düzenimi aksattığımda yok ama 1-2 Ocak için kız arkadaşa söz verildi, ekersem beynimi pekmez gibi akıtır.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 29 Aralık 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
Dün Akdeniz'deydim, ne kötü yer ya. Diskoda clubda olmayan bir ses seviyesi, içerideki tipler kahveden fırlamışlar, köşe kenar bulan orta kademe gençler yumulma ortamına geçmişler falan. Çok kötü. Pahalı da değil bence, 0,7 bira 4,5 YTL. 2 milyona bira veren yer kaldı mı ki?
tamamen katılıyorum kahvehane insanları dolduruyor artık. taksimin en ünlü mekanı belki ama ismi var sadece bi de sıcak şarabı güzel.[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
Mesaj tarihi:
shu hafta disinda her hafta bana uyar haftaya sali ameliyatim war... bashka bi hafta yapalim bu arada pent civi filan mi war evinde otur az ya :D[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
  • Yeni Oluştur...