Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 o daha mümkün bir dahaki hafta olan finallerimede bakar ama ona gelme ihtimalim çok daha fazla[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Pati Çanakkale gezisi düzenleyin bir günde bizde gelelim :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ŞİMŞEK GİBİ , TORRENKS GİBİ BULUŞMA! 19 Aralık Çarşamba günü , patiler herhangi bir yerde buluşuyorş hadi hemen organizasyon yapalım. yarın 2 gibi buluşalım biryerlerde , akşama eve dönüp ödev yapıcam çünkü 20 sayfa çizimim var.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 güzel hesap gelir akdeniz'de tavsiye etmiorum veya peşin verin direk alan versin yoksa karambolde patlarsınız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: CrayTotem, 28 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: 1 ocak?? Umur olm sen 31 inde içmiycenmi.. 1 ine kaç kişi sağ çıkar fln belli olmaski =) Ehurf, içme düzenimi aksattığımda yok ama 1-2 Ocak için kız arkadaşa söz verildi, ekersem beynimi pekmez gibi akıtır.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben halen benim planın makul olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 1 ocakda buluşmamı olur be! Insnalar daha yenı kendılerıne gelmış olucak hemen koş akdenıze baştan iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Aralık 2004 16:19 tarihinde demiş ki: 1 Ocak bu cumartesi mi ? Hass, yatar olm. bir alexi little titsimus klasiği[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ee ne zaman gidiyonuz?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 1 ocak da zaten gündüz 12-13 den önce eve gelemem saat 14 de uyusam zaten uyanmam bi daha o gün.. ayrıca 500Ytl yalan edip bide ertesi gün 20-30 milyonu bulamıcağım sigarayı bile anneme aldıracağım kesin olduğundan biz o işi en iyisi 6-7 ocak da yapalım :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Dresquin, 29 Aralık 2004 10:49 tarihinde demiş ki: Dün Akdeniz'deydim, ne kötü yer ya. Diskoda clubda olmayan bir ses seviyesi, içerideki tipler kahveden fırlamışlar, köşe kenar bulan orta kademe gençler yumulma ortamına geçmişler falan. Çok kötü. Pahalı da değil bence, 0,7 bira 4,5 YTL. 2 milyona bira veren yer kaldı mı ki? tamamen katılıyorum kahvehane insanları dolduruyor artık. taksimin en ünlü mekanı belki ama ismi var sadece bi de sıcak şarabı güzel.[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 akdeniz taximde gece samaraya yada eski newyorkere yada cristale, soho ya falan gitmeden önce oturalım 3-4 litre bira içelim diye gidilebilecek biyer...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: DynamicK, 29 Aralık 2004 09:43 tarihinde demiş ki: bir alexi little titsimus klasiği Illede kelini yalatıcan.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 shu hafta disinda her hafta bana uyar haftaya sali ameliyatim war... bashka bi hafta yapalim bu arada pent civi filan mi war evinde otur az ya :D[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar