Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrong password


pot

Öne çıkan mesajlar

Genelde bu basşıma geliyo passwordum yanlış diyor ama sonra bazen calışıyor aynı password acaba başka aynı sorunu yaşıyan varmı ? neden olabilir ? kullanıcı adını ve paswordu doğru giriyorum . ve bazı zamanlar çalışıyor yani pasword hala aynı .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynadogon server hangısıyse artık bılemıyorum ama arada bir serverlar boyle gidip geliyo bu serverların 1. veya 2. lerinden birine girmeyi dene.ikisine de girmiyosa oyna o sıra patch falan yapıyolardır .serverlar bakımdadır falan.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wrong Password'muş pardon tam okumamışım.

şifre ve kullanıcı adını yazarken space gibi tuşlara basmadığına emin ol. makinende trojan olmadığına emin ol. emin değilsen burayı tıkırdat, çektiğin programla makinene bir trojan taraması yaptır.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dediğini yaptım hatta tüm virus taramalarındanda geicirdim hatta hiç üşenmeden sıfırdan kurdum ama genede invalid pasword diyor işin ilginc yanı saçma ama gece 2 veya 2.5 dan sonra çalışıyor sabah 6 ya kadar falam ondan sonra gündüz ve gece hep bu hatayı veriyo acaba fazla kullanıcı giresini bu şekildemi engelliyorlar tek banamı oluyor bu yoksa ?
Lütfen yardım edin hakkaten çok sevdim oyunu ve oynamak istiyorum
xp de düz intel p4 işlemci ile oynuyorum sp2 yüklü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aynı şekilde sitedede oluyor gece 2 ye kadar sitetesinden my acount bölümünden şifre ve acountumu girdiğimde yanlış ve ya gecersiz olduğunu söylüypr ama gece tam saatine dikkat etmedim 2 veya 2.5 da sanki hiçbirşey yokmuş gibi direk normal calışıyor lütfen yardım edin bilmediğim veya yanlış yaptığım ne olabilir tek banamı oluyor bu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...