copperelf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 1) arkadaslar bu binek hayvanlar her ırk/meslege göre tek tipmi yoksa paranıza göre hızı fazla hayvan alabiliyormusunuz? 2) paladinler para ile alınan hayvanlara binebiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 her classa göre farklı değilde ırklar için farklı humanlar ata elfler pantere dwarflar keçiye gnomelar mechorider'a(elektronik tavuzkuşu) tauren ler kodoya orclar worga vs vs... paladinlerin warhorse u var ayrıetten warhorse istemiyorsan kendine at da alabilirsin. Warlocklar da felsteede biner onlarda gene parayla başka bi binek alabilirler. Ve eğer diğer şehirlerle repututation ınını fullersen sende mesela human olarak pantere binebilirsin...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yeni patch'ler ile kendi tarafınızdaki 4 bineğide kullanabileceksiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ama kendi ırkınıza ait olan binek dışındakiler için -meth'in bahsetmiş olduğu gibi- yüksek reputation gerekiyor. human olarak nightsaber'a binmek istiyorsanız, night elf'ler arasında reputation'ınınızın en yüksek derecede (unuttum şimdi adını) olması gerekiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 lvl 40 olana kadar o da olur heralde :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 level 35'te tık yok valla :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben centeura binmek istiyorum reputationu arttirsam kurtarirmi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Players will not be able to train and purchase non-race specific mounts. In the next patch, we plan to implement a system in which players can obtain mounts from other races once they have reached a certain level of reputation with that race. Böyle demiş Blizzard.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben inekler koshuyor die biliyorum yok mountlari[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Delidumrul, 28 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: ben inekler koshuyor die biliyorum yok mountlari değişti, artık kodoya biniyorlar[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ayni faction'daki diger irklarin bineklerini alabilmek icin "exalted" derecesinde reputation'ininizin olmasi gerekiyor oda su an imkansiz. Bununla ilgili cok topic acildi, birsuru lvl 60 adam denemisler, butun questleri yapmislar ama reverend'da (galiba) kalmislar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Günde 1000 taneden 1 ay boyunca rep. yükselten npc lerden kesmek lazım herhalde.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben taurenlere binmek istiorum napacam :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dikakt et onnar sana binmesinler , yani bir insanin inege binmesi , mazallah bir inegin insana binmesi arasinda cook buyuk fark olabilir. zaten binicek olursa inek degil boga olur o :P[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: OffChu, 29 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki: Günde 1000 taneden 1 ay boyunca rep. yükselten npc lerden kesmek lazım herhalde. Maalesef faction reputation yukselten herhangi bir npc yok sadece questlerle yukseliyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ratchet'te sahildeki korsanları kestikçe reputation artıyordu bende.Bunu gibi birşey vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 benim dahaha kendi sehrimde bile honored oda artmıyo hehe bide gnomların binekleri mechanostrider nightelflerin nightsaberdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gharekh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hadi human nightstrider'a bindi. ya da troll Wrog'a bindi. Ben bu cüsseyle keçiye ya da mechanostrider a binersem ne olacak. Zaten her ikisinden de iriyim ya da yazık değil mi o worg'a. tam tersi de komik olur. örneğin Kodoya binen bir Gnome bölgesinde dolmuşçuluk yapabilir çünkü 5 gnome rahat sığar bir kodoya.[signature][hline]Warsong yaylalarinda Gezerim tekbasima Kedim de yanimda Cikmayin karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İyide öyle birşey olursa kendi allylarının mountlarına bineceksin.Mesela horde tarafındaysan ve taurensen raptor,wolf ve undead mountlarınada binebilirsin.Alliance mountlarina binemezsin horde seçersen.Gidipde bi orc, horse yada nightsaber a binemicek.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar