Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer için eldiven nerde satılıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw hani varya el ele tutuşunca tutuşan eller üşümesin diye iki el için eldivenler.Yani 3 eldiven biri erkeğin boştaki eline diğeri kızın boştaki eline diğeride tutuşan ellere.

Nerde satılıyor bunlar?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Çok sıkıcı değil mi ama? Eskiden ayakları birbirine zincirlenen mahkumar gibi.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mesaj tarihi:
sana koşmak isterim
derman yok dizlerimde[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 28 Aralık 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
ben de ozledim ben dee..
resmin war $u an elimde...

hey gidi Ferdi Tayfur..

bi de bunun ogün şanlısoy versionu vardır ahah

ya bu eldiven nası bişiy acaip merak ettim .. kafamda canlandıramadım şimdi 3 boş eldiven var birbirine mi bağlı bunlar nası oluyo yaf :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
o eldiven ilişki bitirir ha aman almayın :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 28 Aralık 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
Aznavur'da vardır sanırım. Eski yavuklum almıştı oradan... Öyle hatırlıyom..

bu aznavur nerdedir?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 28 Aralık 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
tehlikeli bişi ya o eldiven ben denedim. kız nere giderse sende gidiyosun. düşerse beraber düşüyosunuz yani. ehehe :D

+1. hatunla o eldiveni giyerken her magazaya girmek zorunda kalıyordum bi magazada 20 dakika geziyorduk iskence gibiydi ya :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Mesaj tarihi:
galatasaray'da.
liseden tünele doğru 50 metre yürüyosun, sağ kolda. sorsan gösterirler zaten[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
Benim sevgilim bana öyle birşey alsa ilk önce gidip ailesini öyle bir insan yetiştirdiği için öldürürdüm, sonra da sevgili olmayasıca yaratığı öyle bir fikir sahibi olduğu için öldürürdüm.

Ağır tahrik, kendini kaybetme, namus gibi hafifletici sebeplerden max. 5 sene yatıp çıkardım.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 28 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
Benim sevgilim bana öyle birşey alsa ilk önce gidip ailesini öyle bir insan yetiştirdiği için öldürürdüm, sonra da sevgili olmayasıca yaratığı öyle bir fikir sahibi olduğu için öldürürdüm.

Ağır tahrik, kendini kaybetme, namus gibi hafifletici sebeplerden max. 5 sene yatıp çıkardım.

öle bi sevgilin olduğu için kendini bişi yapmican mı?
:D[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Mesaj tarihi:
ya benim burnum falan kaşınsa boştaki elimde doluysa? ya o cebimden bişi almam gerekirse? fistanda demiş böle karda kız düşerse adamda süper çevik ellerini kızın dengesini sağlamakta kullanmak yerine oda düşse? kapkaççı gelse böle çantayı vursa kaçarken bizim elemanda ülen diye koşiim derken eldiven yüzünden kızı düşürüp kendide düşse kapkaççıda kaçmayı bırakıp arkasına bakıp ehua ehua diye gülüp dalga geçse, hatta dalga geçerken böle çantadan çıkardığı şeyleri adamın kafasına atsa?..
sonuç:
erkek adam kendi burnunu kendi kaşır; kendi eliyle.
cebine sadece kendi eli girmelidir, yoksa cebine girebilecek hırsız ellere karşı olan süper duyuları zamanla körelebilir
böyle eldivenler çiftin dengesizleşmesine sebep olabilir
yanında kız arkı olan herkes kapkaççının 4 katı hızına yetişicek deparı atmak için serbest ellere ihtiyaç duyar
hadi adam o gün biraz kötü gününde, kapkaççı geldi aldı çantayı arkadaş koşamadı yerede düştü kıza tutundu oda düştü kapkaççı pis pis sırıtarak geldi... bu durumda karizmanın son damlacıkları uğruna kafasına atılan şeyleri düşürmeden havada tutmak için herkesin en az 2 tane boş ele ihtiyacı vardır
yani bu eldivenler tehlikeli, alınmamalı
bize bu işlerin kolay yoluda var "saplık rullaz"[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Hadi boyle ekstrem durumlari gecelim, birisiyle elele yururken bir diregi tam ortaladiginizda birakmak zorunda kaliyorsunuz elini sevgilinizin, yada kalabalik bir yerde sizi sallamayip aranizdan gecmeye calisanlar oluyor. Cok fena olur oyle durumlarda.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Mesaj tarihi:
diyelim yolda yürüyoruz. hapşırıcaz tabi hava soğuk malum elele tutuşan ellerimiz üşümesin diye ellerdiven aldık (offf of of of ) o sırada boşta olması gereken elimiz dolu. napıyoruz? sevgilimizin elini bırakıp yüzümüze götürüyoruz. sonra elimizi geri koyduğumuzda sevgilimiz koşarak uzaklaşıyor. sonra bakıyoruzki elimizde balgam.

bu olay aynen yaşanmış olup kankamın sevgilisinden ayrılmak için kullandığı bi mazeretti. o yüzden bu eldiven durumu birz tehlikeli :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Mesaj tarihi:
alla alla bizim zamanimizda bu elele tutusma seysi erkegin paltosunun cebinde olurdu. hem tutusulmadigi zamanlar nolcek o kocaman eldiven?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...