Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir soru !!!

B0nzi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silent Spell Feat'inin ve Haste büyüsünün ne iş yaradığını söyleyebilir misiniz ?[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
Yeterli ingilizce bilgim olsa zaten burda sormazdım bunları :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
(3.5)haste, full attack yaptığın bir action'da ekstra bir attack sağlar. dikkat extra action değil. yürüme, koşma, uçma hızın artar.

silent spell ile büyülerin verbal componentlerini bypass edersin. en önemli faydalarından biri: ağzın bağlıyken bile büyüyü yapabilirsin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 28 Aralık 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki s. spell bi class'a ait bir feat değil dimi? Yani büyü yapabilen her class alabilir mi?[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
Bard olmıyacağım için sorun yok :lol: Cevaplar için sağ olun[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
unutmuşuz, haste attack roll'lara +1 bonus, AC +1 dodge bonus ve reflex savelere +1 bonus verir. yine 3.5 tabi ki.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
hakkaten ya. bardların kullanamamasını istihkar ile karşılıyorum. sessiz şarkı söylüyo büyü yapamıyo anasını satiim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
said:
Bonzi_Buddy, 28 Aralık 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Yeterli ingilizce bilgim olsa zaten burda sormazdım bunları :lol:

Eh abi sana o zaman oyuncunun el kitabi yolu gozukmus senin gibi cici arkadaslar icin cikardilar o kitabi[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Mesaj tarihi:
Abi kitap zati var ama İstanbul'da kaldı. Üni. için çantayı hazırlarken onu yanıma almayı unutmuşum :P[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
  • Yeni Oluştur...