Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosmos

Jezz

Öne çıkan mesajlar

http://tezaa.free.fr/WoW/Cosmos_19_12_04.rar

It works with new client, and its legal, thottbot isnt include in this new version due to recent changes.

Just extract zip file into your World of Warcraft directory, an "interface" folder will be create.
Launch World of Warcraft and have fun :kissit: .

Uninstall Cosmos :

-Delete the "interface" folder.
-If you want to delete completely Cosmos, you have to delete WTF and WDB folders, but you will lose your configurations and macros.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

Gypsy kullanın derim. Cosmos makinayı çok kasıyor.
Hatta bir de ss vereyim. Ben böyle kullanıyorum ve çok memnunum.

[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock

[Bu mesaj acgur tarafından 21 Aralık 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

aslında şimdi baktım da, ctmod gayet yeterli geldi. ilk denediğim mod ctmod'du. ama yanlış versiyonunu çekmiştim sanırım, her girdiğimde ayarlar 0'lanıyordu. ben de cosmos yükledim o günden beri cosmos kullanıyorum.

ctmod ile ilgili bir sorum var

harita koordinatları ctmod'da da var mı? cosmos'da 45,50 diyorsunuz mesela hemen haritadan anlıyorsunuz nerde olduğunu. varsa uyumlu mu cosmos'dakilerle?

bir de cosmos'daki second bar'ın tipi çok hoşuma gidiyor. sağında solunda bi ejder figürcükleri var. ctmod'unki daha bi sade duruyor. aslında sade severim ama cosmos'un ki çok şık.

bir soru daha ctmod için, barlara key atamak cosmos'daki gibi mi oluyor? key bindings menüsüne girdiğimizde barları görüp istediğimiz tuşu atayabiliyor muyuz?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...