Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bole bi yarişma varmiş neyin nesidir nasil bişidir ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 http://www.survivortr.com/[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 işte fikirilerinizi soruyorum katilacak varmi :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben katılmam ama Semra Teyze nin katılkmasını isterim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bildigim kadarı işe çirkef bişi diildi bunun yabancısı . ? yanlışmı biliyorum yoksa. sadece hayatta kalmaya calışmıyorlarmıydı ? varmıydı eleme falan fişkan şeyler. yoksa katılalım ya sıkıldım okuldan[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eleme vardı. kurtçuk falan yediriyolardı. fare avlıyolardı adada kızartıyolardı. son ormana dalıp yiyişiyodu bi kızla erkek falan filan[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hatırladığım kadarıyla yabancı versiyonlarından birinde adamın teki açlığa dayanamayıp bir kediyi yemişti :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mesela özel bir haywan buluyorlar bunu yiyene ödül felan var.bide tropik ada olacağından valla pek katılımcı bulamazlar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 katilayim ben buna goturecekleri adada kacar o ulkede multeci olarak yasarim[signature][hline]shinsetsu desu..
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya formu dolduruyoduk ne güzel 2. sayfaya geçtik adamların db çöktü =)
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Sanırım bundan bayaa bir önce bu yarışmanın yabancı versiyonunu yayınlamıştı Star Tv ama tutmamıştı. Yerli versiyonunun da tutacağı konusunda şüphelerim var . Klasik bir Türk Ailesi'nin solucan yiyen adamları izlemekten zevk alacağını hiç sanmıyorum. İzlese izlese gençler izler ki bu da yeterince rating getirmez, onca yatırım boşa gider, Aydın Doğan zarar eder. Ya da tam tersi olur yeni bir reality şov efsanesi doğar Aydın Doğan parasına para katar. Alternatif senaryolar bolca var tabii.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sanmıyorum tutacağını. insan vs doğa olacak çünkü çoğunlukla. bizim insanımıza insan vs insan lazım, birbirini yiyen salaklar lazım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi buradan ancak türkler çıkar. ağaç felan yerler lan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bunları orda da kavga ettirir prodüktörler merak etmeyin :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yarışmacılar birbirini yer en sonunda[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of
Öne çıkan mesajlar