calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Selamlar Ev arkadaşım PS3 alma derdinde ben de foruma yazayım dedim. Şöyle ucuz yollu, kırılmamış bir ps3 arıyoruz. Çift kol olursa güzel olur bir de multi atılacak oyunlar özellikle fifa 14, 2k14 falan varsa güzel olur. 120 gb da düşünebiliriz ancak önceliğimiz 320 ve 500 gb. Bi aralar baya bi PS3 satan vardı forumda, satmak isteyen varsa talip olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ps3 ün kırılmışı makbul, neden jb siz arıyorsun ki ? online oynayabilmek için dersen artık çok rahat şekilde çifte firmware kullanılabiliniyor. orjinal cwf ile jailbreakli cwf arasında geçiş yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hmmm onu bilmiyodum, iletirim arkadaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar