Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben dedim abi içimden geldi söledim şimdi ehe başka biyerdende duymadım :) nese bak bi nokta yakaladın kızına egitim verirken bunuda not al sölersin kızım olurda sana biri böle derse mantıklı görünüyo ama sakın kanma :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Abus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bence diyelim benim kendime ait evim var kız arkadaşımında var hep birlikte olmak 24/7 sıkabilir ama mesela sen 1 haftalığına kızda kalırsın o sende kalır 1 hafta böle birşey olabilir.Ama aynı evde yaşamakda iyi çünkü çok farklı oluyor kızın ev halini görüyorsun garip yani ya aslında tüm olay sevgi saygı.[signature][hline]Love is Divine
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bence yaşamalıdır çünkü bu iki insan bütün ömürlerini bir arada geçirmeyi planlıyorlardır ve bu nedenle birbirlerinin ev hayatlarını tanımaları lazım ve tabi başka yerlerdeki performanslarını da :)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Beraber yaşamadan o performans tanınamaz çünkü :) Beraber yaşayacak kişi zaten bazı şeyleri aşmıştır yani performans konusu alakasız bence beraber yaşama sebebi için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 valla bence yaşamalı yani öle 1-2 yıl da yaşasın demiorum tabi ama belli bi ay yaşasın soora evlensin ben öle yapıp evleniodum da soora ulan napıom du biras daa ortamlara akim yaşım kaç dedim o ayrı :) ama günün belli saatlerinde görüştüünde birbirinin hep cici yanlarını görüosun 2-3 yıl öle yapcaana 3 ay aynı evde yaşa daha çok tanırsın..evde her haliyle görüosun birbirini huyunu suyunu daa rahat görüosun uyuo mu sana uymuo mu diye..kafede barda süslü haliyle beendin de sabah kalktıında yanında yatan halini beencen mi bakalım sonuçta bi hayat boyu çekicen birbirini..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ama absolutun da çok haklı olduu noktalar var sonuçta o daha tecrübeli benden bu konuda..heralde ortasını bulabilirsen nası oluosa o da o uygundur benim de kesin bi kanaatim yok bu konuda karışık biras.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evlilik, emin olamadığınız için doğru sandığınız şıkkı işaretlemeden önce birde sağlamasını yapabileceğiniz bir problem değildir. Bütün büyü bozulur.[signature][hline]$$$$$$$$$$
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 denemeden almıcaksınız, bu laf hem kızlar hem erkekler için :) huyu nedir suyu nedir? kıçı başı kokar mı? ayakarı kokar mı? nası yemek yapar? cinsel gücü ne kadardır? birbirimize yetiyomuyuz? sarhoşken beni çekebilecek mi? kondüsyonu ne alemde? yaşamadan olmaz[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bence kişiler kafalarına göre takılmalıdır. yaşamak istiyorsa yaşasındır. istemiyosa yaşamasındır. elalemin derdidir. beni germemelidir.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evlenmek nedir ki zaten? dost hayatı rule..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Öne çıkan mesajlar