Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce evlenmeden önce çift birlikte yaşamalımıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evlilik insanların birbirine zincirlenmesi değil, birlikte mutlu bir hayat yaşama girişimidir. baktın geçinemiyorsun, boşanırsın. bunun için binbir katakulli yapıp birlikte yaşamaya gerek yok bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 29 Aralık 2004 09:39 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 29 Aralık 2004 02:35 tarihinde demiş ki:
Sonuçta ben evli gibi beraber yaşarım diyorsan bu ayrılmayacağın bir beraberlik düşünüyorsun demek yani neden evlenmiyorsun ki o zaman. Evlilikten ne farkı olucak beraber yaşamanızın? Hatta birçok da zorluğu olacak.

Evlenince ayrılmak yasaklanıyor mu?

pekçok evli çift ayrı evlerde yaşıyor 1-2 yıldır birbirini görmeden yaşayanlar var, boşananlar var

evlenince artık ayrılma, boşanma yok diye zaten evlendikten sonra oluşan uyuşmazlıklar neticesinde mutsuz bir hayat geçirip aile baskısı vb yüzünden ayrılamayan nekadar çok var ülkede bir bilseniz.

Yasaklanmıyor tabi ki ama bitti artık seni sevmiyorum bir daha görüşmeyelim gibi 5 kelime ile bitirme şansın yok. Benim dediğim beraber yaşıyor iken çiftin birbirine toleransı çok daha az olur evliyken olabiliene göre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
Çocuğu dahi olmadan nasıl yetiştireceği hakkında ahkam kesenler ıhhh rezilsiniz. Hele bi cesaret önce evlenin sonra bebk sahibi olun ondan sonra atıp tutun. :) Bekara karı boşamak kolaydır derler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
harbiden ya düşünsene. kızın baba ben birisiyle yaşayacam diyor. gidiyor 6 ay sonra geliyor olmadı. tekrar gelıyor başka biriyle 6-7 ay daha ııııh olmadı. tekrar tekrar. kafayı yer insan. heh. absolut haklı bencede.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
Bende beraber yaşamaya karşı değilim ama sadece benim beraber yaşamama. Kardeşim veya kızımınkine karşıyım :) Yani elalemin adamı ile gidicek aylarca beraber oturucak sonra bir gün Ahmet çok kötü osuruyordu dayanamadım ayrıldım diye baba evine gelicek. O Ahmeti oyar, kızıda ilk Şaolin rahinesi yaparım valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Admin
Mesaj tarihi:
abso da gelecegin raconcu babası
kız: baba sinemaya gidebilirmiyim

abso: kimle gidicen bakayım?

kız: ayşe-fatma-hayriye bide ahmet gelcek

abso: olmass erkek sinek bile gelemes sinemaya hatta o sinemada kaç erkek olucak onlarıda ören içerde kızlar cogunlukta ise gidebilirsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
Suan bunu erkek arkadsımLa yazıorm.Valla biz yaşıorz pek de bi oLumsuzLuk oLmuo arada chatLamaLar oLuo oLsun zaten 2 chatLak yaşıorz o chatLakLarda pek bi sarsmıo bizi.

Bizce yaşanmaLı..

- Bence diiL (Hatun ChatLak)
-Nası diil benimLe yaşamak istemiomsun??!?! (Bay ChatLak)
-Ne farkeder evLenmek birLikte yaşamak falam zorLadın beni! (H.C)
-ÖyLemiiii!!! Ozaman sende annenin evine git...

Kusura bakmayın biz bi kavga edip geLiorz..Siz siz oLun 2 deLi aynı ewde yaşamayın...

-ŞŞ kacma geL bi dakka buraya yanLıs annadın aşkımm!
Mesaj tarihi:
Racon baba değil yav sadece mantıklı düşünüyorum. 2 kız kardeş büyüttüm ve hiçbir zaman baskı yapmadım. Kızıma da baskı yapmam ama zıtlaştığımız bir konuda haksız çıkarsa hatasını unutmamasını sağlarım ki bir daha yapmasın. Ve tabi daha çok erken konuşmam için, daha 8 aylık sadece :)
*Baabaaaaaabaaaa gecccceeeeeeee süüüüt içmeyeeeeeee Beeerrklere gitcezzzz
-Hanımmm bu gene altına doldurmuş ağlıyor gel de yıkayalım şunu.
*Hayırrrrrrr dışarııı gidiceeeem
-Hehe baksana nasılsa mutlu mutlu mırıldanıyor. EEE ısındı altı tabi hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Admin
Mesaj tarihi:
sen şimdi eve misafirliğe gelen ailenin 1 yaşındaki oğlu alican ı senin kız la yan yana yatırmassın ehe :p

sonra kızın ilk söyleyecegi kelime baba deil alican olur ehue[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
İlk beş yıl ikinci beş yıl verileri? Kaç sene beraber yaşamayı düşünüyorsun ki? Yanılmıyorsam birbirini iyi tanımak için beraber yaşıcaktın yaşlanmak için değil :)
Yani 5 sene biri ile yaşarsan. Tipik hakkınızdaki düşünce: Haa onlarmı 5 senedir çıkıyorlar amahala tık yok. Kız evde kalıcak valla çocuk ayırılırsa. O yüzden de ayrılamıyor ama evlenmek de istemiyor ki evlenmiyorlar.
Ama evlenirlerse. Haa onlarmı, 5 senedir evliler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
İşte bende bundan nefret ediorum.Sırf aman aiLem ne der sora naparız.Yok babam onayLamssa,cart curt hede hödö.KomsuLar neder!! HıRRR!!! Türk geLenekLerinden bazen nefret ediorm..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
bu konuda dresquin e katılıcam valla
başkasının ne dediğini önemsendiği için bu konuda da baya yanlışlar yapılıyor

ne yazıkki insanlar empati denen şeyden yoksunlar, başkalarını anlayamazlar özellikle böyle konualrda konuşanlar genellikle dedikoducu kocakarılar ya da onlara çekmiş adamlar olduğu için :) yapacak tek şey var onları dinlememek

kendi mutluluğunu başkalarının yorumlarıyla mı şekillendirdin sen abso? istermiydin kızının mahalledeki saçma dedikodulara göre kendine birini bulmasını?[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Mesaj tarihi:
her şeyin bi usulü adabı vardır bence evlenmeden önce birlikte yaşamak uygun değildir yani biz bi beraber yaşayalım ondan sonra baktık olmuyor ayrılırız ee sonra kaç kere daha bu denemeyi yapacak insan artı burası Türkiye bunu bu halk bu kültür ne kadar kaldırır ne kadar doğru değil tamam insanlar acabe ne der diye düşünemeyiz sürekli her insanın kendi doğruları vardır fakat bu birlikte yaşama olayı bana Avrupa özentiliği olarak geliyor
Mesaj tarihi:
Açıkcası kzıımı adam gibi yetiştirirsek ne kimseyle dedikoduya karışır adı ne de başka birşeye. Önemliolan aile terbiyesini almış olmasıdır. Sonrası zaten sizin de bildiğiniz gibi yapacak birşey yok. Ben de diyorumki benim vereceğim aile terbiyesi ve görgüsü ile zaten bana gelip biriyle beraber yaşıcam diyemez hatta bunu kendi aklına bile getiremez. Haa kendi bekar eve çıkar yaşar ama biriyle beraber yaşaması için bana soru dahi getirmeyecek. Daha 8 aylık nasıl da atıyorsun diyen olacaktır elbet ama dediğim gibi 2 kız kardeşimi de ben büyüttüm ve ikisi de şu an yukarı da bahsettiğim şekilde düşünürler.
Haa ama bekar olsam ve bu soruları sorsanız tabiki sevdiğim biri ile beraber yaşamak isterim sonuçta en fazla ne olur ki ayrılır bırakır başka sevgili ile beraber yaşarım. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...