Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winamp 3.x ile magician radyoyu dinleyebilmek

karakedi

Öne çıkan mesajlar

bunun icin oncelikle add tuşuna basıorsunuz
orada
add files...
add directory...
add location
cıkıyor.

add location'a tıklıyorsunuz, açılan dialog penceresinde
http://213.194.120.175:8000/
yazıyorsunuz dinliyorsunuz

unutmadan hatırlatalım, eger dj bonepart ise http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34366 adresine girip bi +1 yazıyorsunuz. diilse sorun yok :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki:
ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla karakedi hll elele vermiş radiomuzu dinletmek için elinizden geleni yapiyorsunuz :) Teşekkürler türkiye teşekkürler paticik... bu arada http://www.magician.gen.tr aktif oldu, burdan çalacak arkadaşların sürelerini görebilirsiniz ve hangi gün çaldıklarını...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe iyi oldu walla guzel guzel dinlioz ben suan bile dinliom mesela, gerekiodu bole bişi. ama arada bi kesiliyor kablo baglantı war bende olmaması gerek bence?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 04 June 2003 04:01 tarihinde demiş ki:
ehe iyi oldu walla guzel guzel dinlioz ben suan bile dinliom mesela, gerekiodu bole bişi. ama arada bi kesiliyor kablo baglantı war bende olmaması gerek bence?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Karakedi o kesilmelerin bazılarında Buffer eder,Buffer etmiyorsa çalan kişinin baglantısında geçici bi problem olabilir.Sistem şöyle biliyorsundur ama , anamakinemizin baglantısında sorun yok fakat, çalan kişiler arada baglanti sorunları yaşayabiliyor örnek kablonette problem oluyo kabloların üstünden fayton geçiyo, sizde dolayisiyla laga giriyorsunuz. Yada çalan arkadaş tamamen düşüyo o sırada bi sessizlik oluyo ki ben ve diger arkadaslarım bu durumu sürekli gözlüyor,böyle bi durumda ben veya bi baska arkadasim bana haber veriyo,ben girip yayına bi şarkı sokarak devam ettiriyorum.Çalan arkadaşin baglanti düzelince tekrar geliyor devam ediyor.Arada sessiz kalmasının nedeni bu birde Metal gibi çok sert ve çok davullu mavullu şarkılarda 8 9 dakkada bir 5 saniyelik bi buffer yapar bu sürede sabırsız davranıp şarkıya tekrar tıklamamak gerek 30 saniye geriye aticaktir... :-) iyi dinlemeler[hline]Magician Radio
Sosyal ağlarda paylaş

Ve karakedi şu anda Radiomuz sadece gündüz 11:00 'dan gece benim dayanabildigim yani uykumun beni esir almasına kadar çalabiliyorum senin dinlediğin saat gece 4:00 olunca :-) ben o saatde yatdigim için kesilmiştir. O saatde çalacak bi DJ bulamadık henüz bulduğumuz zaman o sorunda kalkicak. Kısaca radio 11:00 de açiliyo aksam 2:00 3:00 e kadar yayın yapiyor,
Sabah 9:00 / 11:00 saatleri arasına bi DJ alinca daha erken açilacak birde gece 3:00 gibi çalabilecek birilerine bakiyorum :)[hline]Magician Radio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...