-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 theridone uplamış ne varsa eskide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 demekki aresmajere taaa 2 yil oncede bu oyunun databasesini halletmeye calisiyormus :d:d:d tebrik etmek lasim sonunda basardi herturlu dupe yontemini ogrendei yapti sonra gmlere soyledi kaopattirdi sonra yeniden baska yontemler real parayla o itemleri satti sonra bakti olede olmuyor np ve lvl ekletti tabe biz mbilmiyorus ama belkide yeni char lar actirip oyun da oynuyorlardir bunlarin ne yaptigini bilemiski eski topiccler insani eleveriyor adam sizin oyundan haberiniz yokken databaseyi halletmeye ugrasiyormus :d:d:d:d:dd picallo_tr de <<<<<< patide yeni moda mi cikti bu ? eski topicleri uplama modasi. insanlarin işi gücü kalmamiş valla. >>>>>>>>>>>>>>>> yazmis nooldu zoruna mi gitti :d ne oldugunuz falan mi ortaya cikiyor merak ettim aresten 1 arkadas bu picallo +8 shardlari nerden bulup bulup satiyor acaba die soruyordu... uahhahahaaah [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 02:00 tarihinde, ghtyu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @ghtyu benim niye zoruma gitsin ? topic bana mi ait? rahatsizim bu tür seylerin tekrar tekrar gündeme getirilmesinden. rahatsizligimi da dile getirdim. ayrica !!! hergün shard mi satiyorum ? 1 seneden fazladir bu oyunu oynuyorum 1 tane +8 shard sattim o da bi arkadaşimindi ! hatta oyun hayatim boyunca ilk defa +8 bi item sattim o da başka biri icindi. cok sey bildigini saniyorsun yada öyle görünmeye calışıyorsun ama hiçbisey bilmiyosun. ben senin ne ananim ne babanim benle konuşurken zoruna mi gitti vb. kelimeler secme ! ya adam gibi konuş ya hiç konuşma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 database i masum düşüncelerle ele geçirmek istendiğine inanmıyorum. yine bir bit yeniği vardır bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bit yenigi var evet uyanıgın biri konuyu uplamış tarihe bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar