Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Onlien Database

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Server programı bende var. 1.7Gb. civarında bir program.
Ancak eğer oyunu açmak isterseniz, kendi başınıza açmak zorunda kalırsınız -ki bu da suçtur-
Normalde Master Server'a link vermeniz gerekli. Ancak KOLWorld kimseye link vermiyor diye biliyorum.

DAha önce başka bir başlıktada yazmıştım. İsteyen arkadaşlar olursa dvd ye çekip yollarım.

Saygılar efemmm.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
onu 1 makinede açıp ağdaki diğer makinelerden girebiliyormuyuz (2 pc varda evde :) )[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Ayarlarını o kadar kurcalamadım ama normalde ip ayarlarını ona göre yaparsan bağlanırsın.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
Bende istiyorum acarız Host filan buluruz :P herkez lvl 60 cz da action yaparız[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
japon versiyonları var çok eski versiyonlar çok açık ve bug var oyunun şimdiki haliyle yani bu packleriyle bir server kurmak çok zor görünüyor ama imkaansız degildir taibiki...
Mesaj tarihi:
yazar konu: knight onlien database
aresmajere
pati § 28 aralık 2004, salı - 22:00 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu oyunun databaselerini bulamazmıyız? yani böyle bir server kurmak sadece database e baglı olsa çok iyi olurdu...sizinde yorumlarınızı bekliyorum...

seninde bişey dikkatini çekmedimi archarad?
Mesaj tarihi:
geçen gün ben 3 tane uplafım ama onlar ilk konuşlardı nerder nereye gelmişiz... :pp herneysearesmajere biz sana sen yazdın gibi bişiler sölemedik bu bir :p sonunda :) olan mesajları kale alma buda 2 :)
  • Yeni Oluştur...