AresMajere Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşlar bu oyunun databaselerini bulamazmıyız? Yani böyle bir server kurmak sadece database e baglı olsa çok iyi olurdu...Sizinde yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oyuna girebılıomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Server programı bende var. 1.7Gb. civarında bir program. Ancak eğer oyunu açmak isterseniz, kendi başınıza açmak zorunda kalırsınız -ki bu da suçtur- Normalde Master Server'a link vermeniz gerekli. Ancak KOLWorld kimseye link vermiyor diye biliyorum. DAha önce başka bir başlıktada yazmıştım. İsteyen arkadaşlar olursa dvd ye çekip yollarım. Saygılar efemmm.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 onu 1 makinede açıp ağdaki diğer makinelerden girebiliyormuyuz (2 pc varda evde :) )[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ayarlarını o kadar kurcalamadım ama normalde ip ayarlarını ona göre yaparsan bağlanırsın.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sana mesaj attım server için sanırım okumadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende istiyorum acarız Host filan buluruz :P herkez lvl 60 cz da action yaparız[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yuh artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 § 28 aralık 2004 züper:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 japon versiyonları var çok eski versiyonlar çok açık ve bug var oyunun şimdiki haliyle yani bu packleriyle bir server kurmak çok zor görünüyor ama imkaansız degildir taibiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yazar konu: knight onlien database aresmajere pati § 28 aralık 2004, salı - 22:00 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bu oyunun databaselerini bulamazmıyız? yani böyle bir server kurmak sadece database e baglı olsa çok iyi olurdu...sizinde yorumlarınızı bekliyorum... seninde bişey dikkatini çekmedimi archarad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kedidir kedi..s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu kediyi geçmiş. aslan kaplan kara kedi miskin pis olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ark sanırım db girmek istiyor oyun kurmak deil ip bulmak deil sadece db girip kurcalamak isdio sanırım =) girersin ama okadarda kolay degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bende ko db editor war ama ip adrsi we admin giriş şifresini buluyum tmmdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaşlar bu topic i açan ben degilim bilginiz olsun ben gerçek aresmajere üzerime halen pis şeyler dönüyor anlam veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaa bende nykiris de bakma işte çaldılar charımı ya ühüü :=((((((((((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mesajın yazım tarihine bakarsanız anlarsınız.. bu topic i açan ben degilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1 yıl olmuş zaten konu açılalı belki unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu arada bu konuları uplayanları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aresmajere sen bir yıl öncede oynuodun ko pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 patide yeni moda mi cikti bu ? eski topicleri uplama modasi. insanlarin işi gücü kalmamiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 geçen gün ben 3 tane uplafım ama onlar ilk konuşlardı nerder nereye gelmişiz... :pp herneysearesmajere biz sana sen yazdın gibi bişiler sölemedik bu bir :p sonunda :) olan mesajları kale alma buda 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yeni patiyi hiç sevmedim duyduguma göre alan yetkilileride yokmus!!!!!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar