Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Ipne paypal once hesaptaki parayi kullandirtmayi acsin farrkli ulkeler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 reampage said: Direk ATM kartı çıkmış TR için hesabınızda ki parayı 1 tl bedel ödeyerek TEB ATM'lerinden çekebiliyorsunuz yada 1 tl bedel karşılığı paypal hesabınıza para yükleyebiliyorsunuz. Kart Bedeli 5 TL ilk para yüklemede düşülüyormuş. Ve tabi hiç bir ücret vermeden hesabınızda ki parayı atm kartı gibi kullanabiliyorsunuz mastercard geçen heryerde. bu atm karti gibi kullanmak icin paypal atm kartini nereden aliyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hesabımda bir miktar para var aileme veya arkadaşıma para gönderiyorum diyerek yurtdışından başka birine gönderebilir miyim para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 AtlaraFisildayan said: mümkün mertebe uzak durmaya calısıyorum şu şeyden niye? aldım ben kırayım mı kartı :S:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ne aptalca bişeymiş hesapta para var adama yollayamıyorum ikimizde türkiye de olcakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ne alaka? gerçi ben bi kere kullandım. almanya'dayken avusturya'daki birine yolladım. türkiye eu-zone dışında diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Türkiye based değil o zaman senin account türkiye içinden birine yollayabilirsin anca diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 evet alman based'di. bi de, türkiye içinde garanti falan kullanın internet bankacılığı, 0 komisyon. eft'ye bile para almıyorlar 16.00'ya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar