Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sentenced


Hazard

Öne çıkan mesajlar

crimson ve frozen albümleri elimde ve çok çok güzeller özelliklede crimson çok güzel bi albüm bence

ama çoğu insan frozen ı sever, daha bi depresif

killing me killing you her insan evladının(dinlediği tür ne olursa olsun) dinlemesi gereken bi şaheser, süper bi şarkı, crimsonda..

diğer albümleri hakkında bi bilgim yok ama o kadar iç açıcı albümler değiller sanırım bi tane şarkının klibini izledim şarkı biraz dandikti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kliplerini bende fazla beyenmemistim ama muzik ve sozler harika bence.hatta konseri de mekan ve ses disinda harikaydi (geriye ne kaldiysa ;) )
bence diger albumlerini de dinle..
bu arada bisey sorucam..bendeki frozen albumunun son 3 sarki cover..hangi sarkilar olduunu hatirlamiorum ama hah tamam bi tanesi wasp i wanna be somebody di..fakat official sitesinde falan gozukmuyo bunlar..acaba orjinal cdlerde de varmi yoksa benimki extra bonus falan mı ;)[hline]Ferencz Bathory
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sentenced frozen dan önce death yapıodu [amok, down üstündür] ve frozenı çıkarmaları baya şaşırtmıştı milleti. Üstüne bi de crimson çıkınca çou zine "aha sentenced ı da kaybettik" falan dedi ama bence crimson da frozen da fena deil eheh

"im the suicider dying every night and day" hatta

ha bide yeni çıkardıkları albümleri war bi kaç ay önce o da dinlenesidir adı da "white light" mıydı neydi[hline]a.k.a
necroCannibal
ud49
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Sucider, Cross My Heart Hope To Die, Luxury of the Grave sevdiğim şakılarından grup pek güzel bi Kanadalılar bide Avustralyalıar deli insanlar oluyorlar şu müzik aleminde.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son albümleri de güzel. Ben Crimson ile dinlemeye başladım (Ezelden metalci değilim, bünyeme fazla geliyor :) ), sonra Frozen ve The Cold White Light aldım dinledim beğendim.

Killing me Killing You bitirmiş şarkılardan biri, sözleri de anlamlı. Klibi de güzel sayılır, diğer kliplere göre çok sağlam.

Sentenced candır ciğerdir, ama o Amok albümünü bünyem kaldırmadı :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...