paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Selam, Dosya transferi için 3,5" 500GB SATA II HDD'i internal hot-swap olarak kullanabilir miyim? Bildiğim kadarıyla SATA standardı bunu destekliyor ama BIOS'dan falan bir ayar gerekli mi? Ve en önemlisi ilk önce hangi kablo sökülmeli/takılmalı; power or DATA :P 5,25" racklere baktım, salak paralar isteniyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bios üzerinden hot-swap ayarını açtıktan sonra yapman lazım. Eğer disk donanımı güvenle kaldır iconunda gözüktüyse diski durdurup önce sata, sonra power olmak üzere dik olarak çekerek çıkartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Selam, Hemen BIOS'a bakıyorum... Teşekkür ettim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bios üzerinde hotswap ayarı yoktur bunca yıldır hiç bir anakartta da görmedim. hani bunun hotswap on off gibi bir ayarı yok basite indirgenecek bir konu değil diski elinize alabilirsiniz. AHCI kullanılarak yapanları gördüm kendimde denemiştim.amd tarafında sıkıntı yaşatan bir teknoloji ama intel chipsetlerde iş görüyordu dikkat etmekte fayda var.official bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 win7 de kalkmıştı galiba sata hotswap. yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Selam, Linux yapabiliyor ama win7 izin vermiyor : Paşa paşa usb3.0 kasacağız! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar