SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bu programin ne oldugunu bilen / kullanan / kullanan birini taniyan varsa donebilir mi bana? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi ne ise yariyormus, cok onemli biseymiymis servisler icin vs sorar misin bi rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 googleda yazıyor ya ne yaptığı :) http://web.iveco.com/africa-mideast-en/services/pages/after-sales-technical-services.aspx Her markanın kendine ait diagnostic toolları var. Bunun porsche karşılığı PİWİS mesela. Araçların ECU larında hata kayıt var mı yok mu kontrol edip sıfırlamaya yarıyor. Bunlarla ayrıca aletlerın diagnostic hizmetlerini test edebiliyorsun. Software update yapabiliyorsun vesaire. Ecular ile konuşmanı sağlıyor kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ya evet onlari ben de okudum da, bu program sadece yetkili servislere veriliyormus anladigim kadariyla. Dogal olarak sanayideki abimiz ulasamaz. Bunun yerine kullanilan bisey var mi yoksa cok muhim bisey mi bunsuz olmuyor mu vs gibi sorulardi daha merak ettigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 sanayide abilerde var bu tip programlar hep en boktan dükkanda bile var yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Her markanin kendi yazilimi var ama genelde bulunmasi cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Elinde IVECO ECI olan tanidigi olan var mi? Sundan yani: http://www.diagnosticway.com/images/iveco_eci_diag2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar