Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumur bi durum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlarım

Sorun garip scp kasıodum yeni şeyler yapmaya yaratmaya çalışırken herkezin memnun kaldıgı guzel bi arşiv olan nebula ocakı indirdim kurdum bi kaç sorun çıktı düzelttim fixledim uyarladım sorunsuz tek error u olmayan sagdan soldan topladıgım kendı yazdıgım ve nebula ocak scplerı olan guzel bı home serverım oldu amma velakın bu nebulanın scplerını kendime uyarladıgımda koydugumda sorunlarınıda halletıgımde..
Sphereclientta sorun gozkmemesıne ragmen ki detaylı gösterim açık sphere ini den...
Oyuna daha bu packı ayarlamadan evvelkı acc emle gıremıorum
axis ten guncelledım save ledım olmadı
manuel olarak account tan yaptım
gene olmuyor ama hata aktiv edilmemiş tarzında yada şifre yanlış dior..Sol üstte guestle girin dior..Hayır yani nebulanın scplerını endexlemeden kendime sorunsuz gırıodum guncelledım hanı bozulmustur etmıstır dıe gene olmuor yanlız dıkkatımı cektı login olurken 2 kere login oluo galiba hemen aklıma nebulanın locus quann muhabbetı geldı bakın olay şöle pastlayım
---
03:24:d8:Client connected [Total:1] from '127.0.0.1'.
03:24:e4:Client connected [Total:2] from '127.0.0.1'.
03:24:d8:Client disconnected [Total:1]
03:24:e4:ERR Login NO Account 'nemrut'
03:24:ERROR:e4:Bad Login 0
03:24:e4:Client disconnected [Total:0]
---
Olay böle aramadan account dıe nebula dıe aradım alakalı seylere gırdım ama elemanların cogu acc acamamıs duzgun ondan gırememıs ondan bı yardımı olmadı dırek konu acmıorum zaten senelerdır uo oynuyom tee snn baslarından berı bu formuda uoturkey fornea zamanlarından berı takıp edıorum sakın armut piş azıma düş yaptııgmı sanmayın 40 kere düşündüm açtım konuyu sorun çok basit ama kaynagına ulaşamadım saygılar teşekkürler

Dipnot:Client olarak her derde deva 203 ü kullanıorum sphere de 55 i ....revesion deil...genel fixlerin hepi yapılmış zorm felanda var...Yardımı olurmu ama soyleyım dedım

[Bu mesaj n3mrut tarafından 29 Aralık 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...