DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak'a kart verilmeyince diego costa'nin da cezasi 2 mca indirilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 DarKRideR said: https://vine.co/v/MZZvEvQOQ6i Tam vururken kafayı mı çevirdi yoksa denk mi geldi asdf şu net sarı. hatta kırmızı olur zorlasan. şuna normal hareket demeyin. dirsek var işte. he kırmızı olup olmayacağı tartışılır. her dirsek kırmızı olacak diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 galatasaraydan açıklama geldi mi hakem hataları için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Ben sari dedim zaten kirmizi fazla zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 geldi aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 f5liyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 antu'dan degil, twitter da gorup sordum ama bazılarının girdigi emo rage sıkıntı yaratmış belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tamam ben kaptım biraz olayı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "telles çok ağır" -sinan engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 telles diye kimi izledi ki bu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 3er 5er atinca uzay takimi, puan kaybedince o agir bu bilmem ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sinan engin futboldan anlasaydi zamaninda besiktasa yonetici yapmazlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sinan engin deyince bu geliyor aklima Aziz Yıldırım: Bakarım okurum sağol eline sağlık teşekkürler. Sinan Engin: Senin kardeşin yaptırır işte.""> "Sinan Engin: Verdim gördün değil mi? Felaket manşet yaptırdım bi de bütün Trabzonlular falan Mehmet Aslan diyor ki baba diyor mail yağmuruna tuttular telefon. Felaket dedi küfür ediyorlar dedi dedi. Aziz Yıldırım: Bakarım okurum sağol eline sağlık teşekkürler. Sinan Engin: Senin kardeşin yaptırır işte." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 senin aklına sinan engin diyince gelse gelse seda sayan gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 cok komikmis antu dan mi bu da? neyse gazina gelmicem senin yine banlarsin EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BgtI9OGCEAAsAp6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 asdfasd olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fenerlilerin agzini kopurtmesini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Zegna said: senin aklına sinan engin diyince gelse gelse seda sayan gelir :D benim aklıma harbi seda sayan geliyo. bi de R8 li anlaşılamayan oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 unity said: cok komikmis antu dan mi bu da? neyse gazina gelmicem senin yine banlarsin EHEH yav HE HE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: fenerlilerin agzini kopurtmesini seviyorum. kopurunce anlayamıyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: fenerlilerin agzini kopurtmesini seviyorum. hem de ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Oğulcan Engin di mi o lavuğun adı. Oğulcan diye isim mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 r8 in var ama seda sayanın oğlusun panameran var ama sibel canın oğlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sibel canın oğluşusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar