standard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bugün oynadığımda karakter ekranında Honorable Kills - Dishonorable Kills diye bir şey gördüm, bu honor sisteminin artık oyunda var olduğunu mu gösteriyor? geldiyse çok hoş olur, artık pvp'nin anlamı olur bence...[signature][hline]Zenthal - Orc Shaman - Dalaran Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 karakter ekranında var ama daha puan alınamıyor sanırım. ya da ben alamadım hiç.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Peki olayın mantığı nedir? Dishonorable'ın bize bir dezavantajı olacakmı? [Bu mesaj Deadmarine tarafından 28 Aralık 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kestiğin adamın (düşman) lvlinin senin lvlina oranina bağli olarak dishonorable yada honorable kill aliyorsun düşüklvl kesersen dishonorable ayni lvlda kesersen honorable daha yüksek kesersen daha fazla honorable kill gibi ilerde bu puanlara göre item lar armor lar falan verilecek haftada bir bakilacak kim ne yapmiş en çok adam doğrayanlara ödül falan verilecek bidi bidi şuan pek sallamiyorlar heralde bayagi bi honorable kill yaptim ama chr ekraninda çikmadi karşıma henüz oyundada bir yerde gözükmüyor gene sallama iş yapip geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 dishonorable olduğundada reputation düşecek benim bildigim iyice artarsada kendi şehrine bile giremiceksin guardlar sana saldıracak falan diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben de Bogachan'ın yazdığına benzer bir şey okumuştum. yani davamlı düşük level öldürmenin cezası olacak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Vay iyi düşünmüşler doğrusu US retailde uygulanmıyormu şu anda bu sistem. Birde dikkat ettiğim bir şey var. Şu anda tauren druid oynuyorum. Önceden undead rogue ve warlock oynadığımdan undead şehri civarındaki tüm questleri biliyorum. Oraya gidip lvl için uğraşayım dedim. Ben takıldığım süre içerisinde undercity'e olan reputation'ım sürekli artmaya başladı ve şehrin dostluğunu kazanmış oldum. Hoş bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Vay iyi düşünmüşler doğrusu US retailde uygulanmıyormu şu anda bu sistem. Birde dikkat ettiğim bir şey var. Şu anda tauren druid oynuyorum. Önceden undead rogue ve warlock oynadığımdan undead şehri civarındaki tüm questleri biliyorum. Oraya gidip lvl için uğraşayım dedim. Ben takıldığım süre içerisinde undercity'e olan reputation'ım sürekli artmaya başladı. Hoş bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Bogachan, 28 Aralık 2004 09:26 tarihinde demiş ki: dishonorable olduğundada reputation düşecek benim bildigim iyice artarsada kendi şehrine bile giremiceksin guardlar sana saldıracak falan diye biliyorum. ha evet buda var hem horde hem allianca sana herhangi bir yerde saldirabiliyor kendi şehirlerine giremiyorsun ama bu çok ağır bir ceza sanirim 5- 10 dishonorable kill ile olmaz bide başka birşey daha var bugün başima geldi 5 kişilik grup hepsi 40-45 bu adamlari kessem dishonorable kill alicam adamlar daliyor grup halinda azima siçtilar zor kaçtim 40 adam daldiğinda kaçmak zorundamiyim ben ? aptal bir durum olur ilk kimin atak verdiğine + dalığın kişinin yaninda kaç kişi (grup lu mu kaç kişik grupta ) olduğuna falanda bağlı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 dishonorable kill son patch den sonra kaldirildi[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Peki 1şi sorcam benden düşük lvlli " eleman daldi kesmiycekmiyim?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 onlar saldırınca sorun olmaz bildiğim kadarıyla. sen saldırırsan alırsın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Rafa kalktı o olay benim bildiğim. xrex te yazmış.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Eskiden çok komikti o dishonorable kill mevzusu: yolda giderken senden 20 lvl düşük adam "hüeaylan" diye atlayınca kendini savunma olsa bile dishonorable kill alıyordun :) Şimdi gördüğüm kadarıyla battle arenada olacak honorable kill mevzusu[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar