Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honor system

standard

Öne çıkan mesajlar

bugün oynadığımda karakter ekranında Honorable Kills - Dishonorable Kills diye bir şey gördüm, bu honor sisteminin artık oyunda var olduğunu mu gösteriyor? geldiyse çok hoş olur, artık pvp'nin anlamı olur bence...[signature][hline]Zenthal - Orc Shaman - Dalaran
Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü)
Sosyal ağlarda paylaş

kestiğin adamın (düşman) lvlinin senin lvlina oranina bağli olarak dishonorable yada honorable kill aliyorsun
düşüklvl kesersen dishonorable
ayni lvlda kesersen honorable daha yüksek kesersen daha fazla honorable kill gibi
ilerde bu puanlara göre item lar armor lar falan verilecek
haftada bir bakilacak kim ne yapmiş
en çok adam doğrayanlara ödül falan verilecek
bidi bidi şuan pek sallamiyorlar heralde
bayagi bi honorable kill yaptim ama
chr ekraninda çikmadi karşıma henüz
oyundada bir yerde gözükmüyor
gene sallama iş yapip geçmişler
Sosyal ağlarda paylaş

Vay iyi düşünmüşler doğrusu US retailde uygulanmıyormu şu anda bu sistem. Birde dikkat ettiğim bir şey var. Şu anda tauren druid oynuyorum. Önceden undead rogue ve warlock oynadığımdan undead şehri civarındaki tüm questleri biliyorum. Oraya gidip lvl için uğraşayım dedim. Ben takıldığım süre içerisinde undercity'e olan reputation'ım sürekli artmaya başladı ve şehrin dostluğunu kazanmış oldum. Hoş bir detay.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay iyi düşünmüşler doğrusu US retailde uygulanmıyormu şu anda bu sistem. Birde dikkat ettiğim bir şey var. Şu anda tauren druid oynuyorum. Önceden undead rogue ve warlock oynadığımdan undead şehri civarındaki tüm questleri biliyorum. Oraya gidip lvl için uğraşayım dedim. Ben takıldığım süre içerisinde undercity'e olan reputation'ım sürekli artmaya başladı. Hoş bir detay.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bogachan, 28 Aralık 2004 09:26 tarihinde demiş ki:
dishonorable olduğundada reputation düşecek benim bildigim iyice artarsada kendi şehrine bile giremiceksin guardlar sana saldıracak falan diye biliyorum.

ha evet buda var
hem horde hem allianca sana herhangi bir yerde saldirabiliyor
kendi şehirlerine giremiyorsun
ama bu çok ağır bir ceza sanirim 5- 10 dishonorable kill ile olmaz
bide başka birşey daha var bugün başima geldi
5 kişilik grup hepsi 40-45 bu adamlari kessem dishonorable kill alicam adamlar daliyor grup halinda azima siçtilar zor kaçtim
40 adam daldiğinda kaçmak zorundamiyim ben ?
aptal bir durum olur
ilk kimin atak verdiğine + dalığın kişinin yaninda kaç kişi (grup lu mu kaç kişik grupta ) olduğuna falanda bağlı olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden çok komikti o dishonorable kill mevzusu: yolda giderken senden 20 lvl düşük adam "hüeaylan" diye atlayınca kendini savunma olsa bile dishonorable kill alıyordun :) Şimdi gördüğüm kadarıyla battle arenada olacak honorable kill mevzusu[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...