managerx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben acemiyim. artisan la başladım. artisan mission terminalden git metal bul gibi görevlerle başladım. İstenen metali survey etmeyi de samling le toplamayı da becerdim. Ama birincisi ne kadar toplamam gerektiğini nereden bilebilirim, mission detayda zorluk seviyuesi 54 falandan başka bişey demiyor. ikincisi bu madenleri topladıkan sonra kime götürücem, mission terminalin oraya mı[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hay allah ya, bilmediğim tek konu bu :( Umarım bir artisanlık yapmış arkadaş gelir en kısa zamanda. O zamana kadar www.paticik.com/swg yi bi araştır, vardır belki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hmms genel isleyis su bi misionu yaparsan yaptigin anda mision biter.. yani geri gidip bisiler almana vermene gerek kalmaz.. tabi npc destekli misionlar bunun disinda kaliyo.. mantiken iki ihtimal var ya senden bir miktar toplamani istedi ve miktarin dolmasini bekliyo mision complate etmek icin ; ya da yaptin halletin haberin yok-yani görev bitti , görev karsiligi alicagin para bankana gitti vs.. bu gün bi artisan m. terminal bulup postlarim buraya eger hala ihtiyacin kalırsa..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yaw ben yaklasik 1 senelik oyuncuyum daha kendimi penth kadar iddiali göremiyorum ne kadar ilginc .. Demek bilmedigin tek konu bu hmmss oO[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 artisan terminallerdeki survey görevlerinin maksadı materyali çıkarmak değil istenen oranda nokta bulmaktır. diyeyim %65'lik metal isteniyor, %65 veya üstü herhngi bir metal noktası bulduğun anda görev başarılmış olur, ödemen bankana yapılır. eklemeyi unuttum, 1024 metre sınırı var. bulduğun nokta terminalden 1024 metre uzakta olmalı en az.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 27 Aralık 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: kath, 27 Aralık 2004 10:22 tarihinde demiş ki: yaw ben yaklasik 1 senelik oyuncuyum daha kendimi penth kadar iddiali göremiyorum ne kadar ilginc .. Demek bilmedigin tek konu bu hmmss oO pff. Ben iddiaalı falan değilim zaten kath. Adama yardımcı olmak istedim ve evet bu oyunda hiçbir bilgim olmayan tek konu artisan konusudur. Sabah sabah neden sataşıyorsun? Adamın başlığını niye mahvediyorsun? Bir sorunun varsa özel mesaj atarsın, msn sorarsın, gelir orda çatarsın. Başka off topic saldırılarına da cevap vermeyeceğim ileteyim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ne saldirisi ne off topici? hayirdir ben anlam veremedim? Swg gibi ıcıgı cıcıgı salkım sacak olan bi oyunda her konuya hakim olmak zor.. kendini komik duruma düsürmüssün ben de biraz tebessüm ettim - hepsi bu.. seni tanımam etmem niye saldiriim ediim hasbinallah.. hayır tanıdıgıma da saldırmam ki zaten :)[signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 27 Aralık 2004 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 uykusuzluğuna veriyorum ben. BH topiğindede kızmış bize :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 teşekkür ederim herkese bu arada siz ustaları hangi sistemin neresinde bulabilirim[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ealos swy yazari oldum diye havalara girme:P Tamam anladik bh likten anliyorsun:) bilmediğin çok konu var,mesela buffpack üretmeyi biliyor musun?:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kızım, komple artisanlıktan anlamıom dedim işte, eksik kalmış savaş harici şeyler ilgilendirmiyo beni, erkek adamım ben =) Sabah sabah esmişim zaten essay kafamı allak bullak etti ya. Sen git kenker kes knight olcan daha hadi bakim euhe =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Aralık 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yoo sadece artisanlik deil Jedi liktanda anlamadigina eminim :) (bastirin cildiracak az kaldi)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 pent cidden merak ettim kaç masterliğin var oyunda yada kaç profu adam gibi oynadın?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 *ağlar* Boşverin beni siz, takılın, boş boş konuşuyorum öyle[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok yanlış anlama. amacım "sırf combatla oyun bitmiyo" yada "5 prof masterlemişin oyunu bilmiyon" diil merak ettim ondan soruyom.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Teras Kasi Artist Rifleman Swordsman Marksman Brawler Bounty Hunter Pistoleer[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yahu penth icin ayri bi topic acin orda konushalim. ehehe eclipse teysen bildigim en ii turk artizan agida dir onunla konushursan sana baya yardimci olabilir acikcasi...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 en iyi türk bio-engineer da bendim ne var yani :) bu arada görenler ai-di ye selam sölesin benden.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahahahah ai-di den baskasini tanimam bir numara odur bi kere ne kadar boshlasada bizi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Agida FrF ye acayip yardımı dokunan biri ya. Ai-Di de aksiyoncu chef eheh. İkisi de iyidir, zaten Agida Master Artisan, Ai-Di değil.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ai-di de zamanında master artisandı. ayrıca craftı sadece artisana indirgememek lazım. smugglerda craft yapıyor sonuçta :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 da arakdash artizan hakkinda bilgi istemish craft hakkinda deil :) o sebebten mutevellit smuggler hakkinda kimse bi sey yazmamish bence[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sağlam ve basit bir sampling macrosu bileniniz yazar mı acaba macro stickindekiler ya uzun ya da karışık.[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 /sample; /pause 3; /sit; /pause 25; /kneel; /pause 2; /ui actiontoolbarSlot00; (eğer bunu F1 e koyarsan geçerli bu f2 ye koyarsan Slot01 yapman lazım f3 ise o2 hede hödö.) Başlamadan önce sample edeceğin metaryali seçmen lazım. zaman olayı tam olmadıysa sen ayarlarsın kolay gele.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 peki macro yu nasıl sonlandıracağım[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar