NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 milletin işi gücü yok mu ya ? :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ahua seslendirmeler cok güzel be kulaklara üflerim,ayakları tırmalarım bilmemne haha :-)[signature][hline]msn/mail mail icq
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 boş ama hoş..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 boş diyenleri anlamıyorum. canı sıkılmış yapmış adamlar işte. sizin her anınız cok dolu, sürekli millete yararlı işler yapıyorsunuz sanki... ayrıca her dinledigimde yuzumde bir gulumseme olusuyor moralim bozuksa duzeliyor. maillerini bilseydim atardım bir teşekkür maili. yapılan bu boş iş bazı insanlara güzel zaman geçirtiyor[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 [up] sürekli dinliyorum süper :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Harbı guzel euheu olecektım demın gulmekten[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu ne cini mi anlatiyor >)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 harika harika :P hüeüheüeh[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ilk wendigo yayınında çaldığı zaman dinlemiştim, süper bişey :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Çok geç buldum sanırım ama bayıldım. Tanıdığım herkese de dinletiyorum. Teşekkürler Devvo.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bkz imzam :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bnu indreli 1 ay oldu peeeeh[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ehe güzelmiş harbiden. Gorillaz'ı everdim zaten, daha da iyi geldi bu :D yalnız, yinede sabahları geveze yi dinlemekten vazgeçmem bunlar için :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hosunamiii gittii eheaha cok guzelmis zamaninda nasil kacirdim bu konuyu iyiki uplamis kim upladiysa.[signature][hline]shinsetsu desu..
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Silthanas, 24 Aralık 2003 15:06 tarihinde demiş ki: radyoodtu yazacaklarina tek o koyup racona uyup kulaga daha ho$ gelmesini saglayabilirlerdi...[hline]Külliyen Yalan... Odtu'nun ısmıne yamuk olmaz, oynanmaz kolay kolay ustunde keserler adamı[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Cuceyim falan diyo bu ne lan böle?[signature][hline]Beş Hececiler
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Cuce, 28 Aralık 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Cuceyim falan diyo bu ne lan böle? işte adamımız geldi ;)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ODTÜ'lü bir grup öğrenci, bir üniversite radyosu fikriyle rektörlüğe gitti. ODTÜ'nün sesini daha geniş kitlelere duyurmaya sıcak bakan ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Süha Sevük'ün desteği ve ODTÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Çalışkan'ın desteği ve yoğun çabalarıyla "genç radyocular" kuruluş çalışmalarına başladılar. Radyonun ilk yönetim kurulu: Kaan Sümer (Y.K. Başkanı), Duygu Alparslan (Y.K. Bşk. Yrd.), Oğuz Kaplangı (Sayman), Tugay Bizeroğlu (Genel Sekreter), Deniz Baç (Yazman), Gökhan Ersan (Y.K. Üyesi), Ayşegül Vuruşkan (Y.K. Üyesi). bilemicem valla artık[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Öne çıkan mesajlar