Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşunamı gitti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boş diyenleri anlamıyorum. canı sıkılmış yapmış adamlar işte. sizin her anınız cok dolu, sürekli millete yararlı işler yapıyorsunuz sanki... ayrıca her dinledigimde yuzumde bir gulumseme olusuyor moralim bozuksa duzeliyor. maillerini bilseydim atardım bir teşekkür maili. yapılan bu boş iş bazı insanlara güzel zaman geçirtiyor[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok geç buldum sanırım ama bayıldım. Tanıdığım herkese de dinletiyorum. Teşekkürler Devvo.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mesaj tarihi:
bnu indreli 1 ay oldu
peeeeh[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
ehe güzelmiş harbiden. Gorillaz'ı everdim zaten, daha da iyi geldi bu :D
yalnız, yinede sabahları geveze yi dinlemekten vazgeçmem bunlar için :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 24 Aralık 2003 15:06 tarihinde demiş ki:
radyoodtu yazacaklarina tek o koyup racona uyup kulaga daha ho$ gelmesini saglayabilirlerdi...[hline]Külliyen Yalan...

Odtu'nun ısmıne yamuk olmaz, oynanmaz kolay kolay ustunde keserler adamı[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ODTÜ'lü bir grup öğrenci, bir üniversite radyosu fikriyle rektörlüğe gitti. ODTÜ'nün sesini daha geniş kitlelere duyurmaya sıcak bakan ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Süha Sevük'ün desteği ve ODTÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Çalışkan'ın desteği ve yoğun çabalarıyla "genç radyocular" kuruluş çalışmalarına başladılar. Radyonun ilk yönetim kurulu: Kaan Sümer (Y.K. Başkanı), Duygu Alparslan (Y.K. Bşk. Yrd.), Oğuz Kaplangı (Sayman), Tugay Bizeroğlu (Genel Sekreter), Deniz Baç (Yazman), Gökhan Ersan (Y.K. Üyesi), Ayşegül Vuruşkan (Y.K. Üyesi).

bilemicem valla artık[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
  • Yeni Oluştur...