incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 jacabo said: düşündümde seviştikten sonra dönmesi koyar yanına diş fırçanı al yatıya kal annesi hasta kalamam disarda geciricez gece 1-2 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bisikletin önüne oturt kendi evine getir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yokki baska yer tek yolu bu dusunduk hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ne eziyet çektin birader. gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 40 yilda bir spor yapan ben bile o 40 yildan birinde disarda kosayim/yuruyeyim diyince 10km yol tepiyorum. bi de sen bisikletle yapicaksin. amma agladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 su da var gerci, kizin yanina gidince les gibi ter kokacakasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Toplam 25 km fazla bir şey değil ya. Heleki bisiklet 1k €'luk ise düzgün bir şeydir. Dağ bisikleti de olsa max 15 kilogram falandır. Biz Ankara'da sabah Emek'ten çıkıyoruz, Eymir Gölü'ne gidiyoruz. Orada bir öğle yemeği yedikten sonra vadiden geçerek Mühye Köyü üzerinden Kızılay'a çıkıyoruz. Oradan tekrar Emek'e ulaşıyoruz. Toplam 70 km tutuyor. Öyle çok fit, sportif falan adamlar da değiliz. Klasik üniversite öğrencisi... 12.5 + 12.5 şeklinde yapacağın için çok zorlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 incdarkness said: yag yok bende ama sagol yinede nah yok gördük fotolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 manve said: su da var gerci, kizin yanina gidince les gibi ter kokacakasin. dusundum onu deo+ yedek t-shirt olayi cozer bide dus alicam simdi taze oluyim tamamdir ya gidiyorum alkol de getir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tiLi said: incdarkness said: yag yok bende ama sagol yinede nah yok gördük fotolarını neremde yag var ? O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hatırlamıyorum vücudunu. sıfır yağ olsaydı unutmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 abi cok cok az dur bulup atiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 12.5 ney lan ben bakkala giderken o kadar km yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 az yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 haci senin giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tisikir ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 havalar iyi oldugunda ormanda 25 km filan yapıyorum 2 günde bir bi buçuk saat sürmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Eeee vücuttan yana da sıkıntı yokmuş. Çok rahat gidersin. Karanlık vakitte gideceksen giyiminde yansıtıcı renkler kullan derdim ama orası Türkiye gibi değil zaten. Bisiklete ve bisikletliye değer veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bisiklete ampul takmak zorunlu burda (gerci calindi ampuller sdf) bisiklet yoluda var giderim lan aynen nolcak 12.5 km den (tek sorun buranin ruzgari turkiye gibi degil abi gercekten kotu carpiyo) hani deseler ormanda ruzgarsiz 25 km mi bumu orman gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 of ne ağladın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kermit said: of ne ağladın ya >:D< bu sekilde devam kermitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 abi hakkaten baya ağladın 1 saat sürmez bile git hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 anasını satayım millet burda metrobüse biniyo, bu adam kalkmış diyoki bisikletle 1 saat yol gidip gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 siz yazarken ben gittim geldim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hani nerde adoniste damarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar