Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

radyo yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkçe radyoları örneğin alemfm, süperfm falan filan, bi internet sitesinde radyo1 ismiyle dinletirsem yasal olarak suç işlemiş oluyo muyum? illa adını falan vermem lazım mı?

bilenler tşk
Mesaj tarihi:
https://www.google.com.tr/search?q=radyo+dinle&oq=radyo+dinle&aqs=chrome..69i57j69i60j0l3j69i60.1289j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#q=radyo+dinle&start=0

milyar tane radyo dinleme sitesi var? hepsi izinli mi
Mesaj tarihi:
bide mesala zarto radyo diye alemfm yayını yapıyorum. alemfm ceo'su geldi gördü radyoyu. vay mnski dedi zirilyon dolarlık dava açtı ödeyemedim gg oldum.

adam dava açsa bile ilk başta uyarı, üzerine devamda mahkeme dalgası var dimi.
Mesaj tarihi:
bi site yanda radyo çalsın falan diye de kendi teması olcağı için alemfm süperfm yazmam radyo1 falan yazarım dedim.

ismiyle yazarsak problem olmuyomuş iyi
Mesaj tarihi:
kendi sitelerinde radyo yayını veren siteler en son 2006 yılında gözüktü ya.kendi radyo yayınının olmadığı sürece verme bence çok gereksiz :P

hele de siteye girer girmez çalmaya başlıyacaksa hiç projeye hiç başlama
Mesaj tarihi:
hahahhahaha batu aahahahhaha ya olum hiç mi anlamıyon bu işlerden gittin o kadar bilgisayar okudun

hostunu offshore biyerden al bak keyfine hahahaha alem adamsın ya batu istersen git powerturk yayınını batuhan radyo diye dinlet millete birşey yapamazlar yapsalar binlerce cp sitesini kapatırlardı
  • Yeni Oluştur...