Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Fransıca'yı katlediyorum(Sözlü anlatım=Sözlü notu = (( )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet dedigim gibi yarın fransızcayı katlediyorum ki olay şöle gerçekleşecek.. sevgili St Joseph ögretmenleri galeyana geldi, dediler biz bu çocukları nasıl harass ederiz nasıl bitaraflarından terletiriz diye uzuuun uzun düşündüler ve 3 dakika içerisinde bir konu anlatımını 1 idari 1 normal 1 de sınıf ögretmeni tarafından kamera karşısında prezantasyon yapmamızı kendi görüş noktamını sunmamızı istediler ve EZBER KESİNLİKLE YASAKMIŞ! şimdi aslında kolay gibi ama kamera karşısı söz konusu olunca iş bi hayli degişiyor 3 dakika 3 yıl gibi gelecek sanırım.. sakinleştirici almayı düşünüyorum ve tirtir titriyorum bakalım ne olacak (şu proje denilen olayı ben.... neyse)
*! bon se rasizm kö jö dua vu pirezant metnan, se mon sujet me se ne pa mon puan dö vü sosial...*[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
58 amaçlı insanım

ama daha iyisini alıp butun sene yatacakken neden 2 alıp geçeyim diye de düşünmüyor degilim

2 ucu bişili degnek

bütün sene yat mı? yoksa bundan az al butun sene biyerin terlemeye devam etsin mi...

oof of[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok fazla kasma derim,düüşükte alsan dünyanın sonu deil...Ben hergün ingilizceyi katlediorum yinede bişe olmuo hatta sözlüme 95 vermiş hoca (yağcılık her zmn işe yarar :) ).Şaka bi yana harbiden çok kasma düşükte alsan dünyanın sonu diil sonuçta.ama yinede başarılar...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
abi geçen sene bize yaptılar bu olayı hazırlıkken direk ender hoca fln karşımızdaydı ben 55 çakmıştım valla adam böle artis artis takılmıodu adam gibi dinniodu iyi moraldi yani.. ama tabi yüksek sınıfta olay farklı olur biraz herhalde :P sonra bütün sınıfa izletmişler fln vidyoyu oda ayrı bi kopuş[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
  • Yeni Oluştur...