Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evet dedigim gibi yarın fransızcayı katlediyorum ki olay şöle gerçekleşecek.. sevgili St Joseph ögretmenleri galeyana geldi, dediler biz bu çocukları nasıl harass ederiz nasıl bitaraflarından terletiriz diye uzuuun uzun düşündüler ve 3 dakika içerisinde bir konu anlatımını 1 idari 1 normal 1 de sınıf ögretmeni tarafından kamera karşısında prezantasyon yapmamızı kendi görüş noktamını sunmamızı istediler ve EZBER KESİNLİKLE YASAKMIŞ! şimdi aslında kolay gibi ama kamera karşısı söz konusu olunca iş bi hayli degişiyor 3 dakika 3 yıl gibi gelecek sanırım.. sakinleştirici almayı düşünüyorum ve tirtir titriyorum bakalım ne olacak (şu proje denilen olayı ben.... neyse) *! bon se rasizm kö jö dua vu pirezant metnan, se mon sujet me se ne pa mon puan dö vü sosial...*[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kolay gelsin diyorum. ufak bişeyler söylersen 50-60 alırsın . yetiyor mu?[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 58 amaçlı insanım ama daha iyisini alıp butun sene yatacakken neden 2 alıp geçeyim diye de düşünmüyor degilim 2 ucu bişili degnek bütün sene yat mı? yoksa bundan az al butun sene biyerin terlemeye devam etsin mi... oof of[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ne sorun ediyosun la dombili bunu bu kadar? alt tarafı çıkıp konuşacaz.. sen konser monser veren adamsın. fransızcan da var çatır çutur konuşursun. konun neydi ki hem senin?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Çok fazla kasma derim,düüşükte alsan dünyanın sonu deil...Ben hergün ingilizceyi katlediorum yinede bişe olmuo hatta sözlüme 95 vermiş hoca (yağcılık her zmn işe yarar :) ).Şaka bi yana harbiden çok kasma düşükte alsan dünyanın sonu diil sonuçta.ama yinede başarılar...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 relax ol bi kere. bende okudum liseyi hiçde kasılmaya değmezmiş. bırak koy gitsin. geçip gidiyor kimsede hesap sormuyor. serin dur.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 konu xenophobie(yabancı düşmanlıgı) ve dolayısı ile ırkçılık... neyse yapacaz bişeyler.. eyw..[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 burda öyle yağcılıkla bilmemneyle alabileceğin en yüksek not 50 falan oluyor :P bişeyler yapmak lazım[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
octopus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi geçen sene bize yaptılar bu olayı hazırlıkken direk ender hoca fln karşımızdaydı ben 55 çakmıştım valla adam böle artis artis takılmıodu adam gibi dinniodu iyi moraldi yani.. ama tabi yüksek sınıfta olay farklı olur biraz herhalde :P sonra bütün sınıfa izletmişler fln vidyoyu oda ayrı bi kopuş[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Il ne ya rien a dire...[signature][hline]--- God is in the TV ---
Öne çıkan mesajlar