facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 slm beyler ben şımdı 1 aylık aldım kredı kartım la bundan sonra 3 aylık almayı dusunuyorum kendı otomatık cekmesını ıstemıyorum ben kendım almayı tercık ederım bunu nasıl napmam gerekıyor yardım cı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iptal ettirecegin zaman ultima-registration sayfasindan hesap bilgilerinden iptal ettirirsin yeni aya gecmeden.sonrada 3 aylik alirsin,hic dokunmazsan 3 ayda bir otomatik ceker kartindan.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 3 aydan sonra yılık almayı dusunuom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yillik alma vazgecebilirsin,sIkIlIrsin vs.. 3 aylik iyidir[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok abı baglantı saglam olursa sıkılmam 2 3 hafta ıcınde 512/512 olacak baglantım oldukca saglam olacagı ıcın sorun olmaz ama 3 aylık alalım porblem olmasın genede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yaw denıze gemı koydum komutlrı gırıyorum gemı gıtmıyor down yazıyor gıtmesı ıcın once bı komut mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 raise anchor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 saol da page armak zorunda kaldım necro ıle mage kasıyorum bu gemıde skıl kasmak bug falan deıl deılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 beyler benım 1 sorunumdaha cıktı benım emaıl ım kapanıyor 1 hafta ııcınde kayıt olurken yazdım emaıl ı deyiştırme gııbı olay soz konusu olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: facundo, 27 Aralık 2004 21:53 tarihinde demiş ki: saol da page armak zorunda kaldım necro ıle mage kasıyorum bu gemıde skıl kasmak bug falan deıl deılmı ? gemiyle skill kasmak 8x8 sistemine giriyor oyuncularin skill kasarken yaptigi birsey bug degil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: facundo, 28 Aralık 2004 14:45 tarihinde demiş ki: beyler benım 1 sorunumdaha cıktı benım emaıl ım kapanıyor 1 hafta ııcınde kayıt olurken yazdım emaıl ı deyiştırme gııbı olay soz konusu olurmu ? bunu düsünerekte yapabilirsin ultima-registration adresinde hesabini gir oradan mail adresini degistir basit bu kadar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abı bu necro neyle kasılır yaw yardım edın bıraz bu gemı olayı 8*8 nedır nasıl yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 necromancy kasmak icin kolay yolu al bir gemi server line a git slow forward de uzerine 100lrc seti giy skill araliklari arasi devamli buyu atarak gelistir zor yoluda makroya al lrc setle yuruyerek gelissin devamli[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abı herkez gemı komuşl etrafa gemı urumuyo yaw off slow forward dıom gemı gıdıo bıraz sonra gemı cıkıyor duruyor ne yaw bu bole ayıp cok yaptıkları bı skıl kasamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 easyuo calisiyormu hic denemedim osi clientinde calisiyorsa adresi easyuo buradan necromancy 8x8 scriptini calistir o kendisi saga sola goturur gemiyi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Moonglowa moongate ile git ve adanın en East kıyısından denize açıl baya sonra gemiyi Northa döndürüp çalışabilirsin. 8x8 için ideal ortam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben sount jlumdan cıktım boş bı yer buldum dumduz denız de şuan ıyı skıl gelıyor 80 ledım nerdese 8x8 mı bıolmem ama slow forward la gıdıyor gemı 4000 delayda buyu atıyorumm 2 sn aralık larla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar