Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi hearthstone oynuyorum, csgo competitive atıyorum. Makina bir anda otomatikman alt+tab yapıp "bir program masaüstünüzde ileti görüntüleyemiyor" diye bir hata penceresi veriyor. Hangi seçeneğe tıklarsan tıkla anında kapanıyor pencere. İkide bir çıkmaya başladı, yardım plx. İnternette bir sürü arattım da laptoplarla ilgili birşeyler çıkıyor hep, benim bilgisayarla alakasız. http://www.codestore.net/store.nsf/rsrc/0286BE850492CC56862576A200417A98/$file/Capture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hs oynarken bendd de sık sık masa üstüne atıyor ama uyarı mesajı gelmiyor. Ben diğer programları ve browserleri (battlenet launcher dahil) kapatıyorum, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mesajı görüntüle desene. bi program ileti göstermeye çalışıyor sanırım. hangi programdan kaynaklanıyorsa oradan engellersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 view message'a bas ve hata kodunu nette arat. senden önce 18273617823 kişide daha olmuştur. uyumluluk modunu da bi dene belki ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çok takmadim kafaya. Başka oyunda yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi view'e de details'e de tıklayınca anında gidiyor. 5 dk sonra yine popluyor karşıdaki rogue i will be your death spamlıyor ben alt+tablanmışken falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hani oyun realtime olsa neyse de, kart oyununda ne kaciracaksin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ya orası öyle de her 5-10 dakkada bir elinde kartla düşünürken hööööööst windowsa dönmek çok sinir bozucu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar