Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zamane grupları

duende

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi doğruya doğru.
Şimdinin müziği ne? Christina Aguilera, Britney Spears bilmemne pop diye geçiyor. Ortalık zaten zenci kaynıyor, bir de eminem, tutturmuşlar R&B, zaten yaptıkları eskiden popüler olan bir şarkının melodisini alıp üstüne şarkı oturtmak. Böyle "Punk" adı altında Avril bilmemkim falan kakılıyor. Müzik, kalıcı olsun, bir şeyler anlatsın diye yapılmıyor ki, o an çok satsın, insanların aklında 2 ay kalsın, sonra modası zaten geçecek gibi yapılıyor. Yani, prefabrik ev gibi bugünün müzik piyasası, işi bitince kaldır at. Kaçınız Eminemin eski bir şarkısını dinlemekten zevk alır?

Ben mesela, dünyaya 25 sene geç gelmişim, çünkü en sevdiğim dönem 1970ler, Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd, Janis Joplin, The Doors, vs vs. Ben oturup The Doorsun mesela L.A Woman veya This is the End şarkısını oturur 10 defa ardarda dinlerim. Sonra kalkar, 4 ay sonra yine dinlerim. Neden? Çünkü o zaman, haa moda olsun çok satsın diye yapılmıyor, bir şeyler anlatsın, bir mesajı olsun, sanat olsun, arada karizmayı da çakarsak o zaman satarız insanlar da bizi hiç unutmaz diye çalışıyor müzik piyasası. Ben bir Led Zeppelin albümünü her dinlediğimde zevk alabiliyorsam ama o Avril denen şeyi bir kere dinleyişimde yarım bırakıp bu ne la diyorsam....

Zamane gruplarında iş yok. Bu zamanın iş yapacak grupları da zaten 80lerden 90lardan kalma gruplar, işte bir U2, Rolling Stones, Madonna vs (Ki Madonna da işin mokunu çıkardı satayım satayım diye).

Bizim çocuklarımız hiç de dönemlerinin müziğini özlemeyecek, çünkü tüketim toplumunun müziği hiçbir kalıcılığı yok, bunu diyen arkadaşı şiddet ve esefle kınadım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 27 Aralık 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
Ya şimdi doğruya doğru.
Şimdinin müziği ne? Christina Aguilera, Britney Spears bilmemne pop diye geçiyor. Ortalık zaten zenci kaynıyor, bir de eminem, tutturmuşlar R&B, zaten yaptıkları eskiden popüler olan bir şarkının melodisini alıp üstüne şarkı oturtmak. Böyle "Punk" adı altında Avril bilmemkim falan kakılıyor. Müzik, kalıcı olsun, bir şeyler anlatsın diye yapılmıyor ki, o an çok satsın, insanların aklında 2 ay kalsın, sonra modası zaten geçecek gibi yapılıyor. Yani, prefabrik ev gibi bugünün müzik piyasası, işi bitince kaldır at. Kaçınız Eminemin eski bir şarkısını dinlemekten zevk alır?
Zamane gruplarında iş yok. Bu zamanın iş yapacak grupları da zaten 80lerden 90lardan kalma gruplar, işte bir U2, Rolling Stones, Madonna vs (Ki Madonna da işin mokunu çıkardı satayım satayım diye).

Bizim çocuklarımız hiç de dönemlerinin müziğini özlemeyecek, çünkü tüketim toplumunun müziği hiçbir kalıcılığı yok, bunu diyen arkadaşı şiddet ve esefle kınadım.

+1 ama bu son yazdın bizim çocuklarımız.... diye yazdını kim yazmıs onu bulamadım ya :D[signature][hline]Blind Guardain
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
obacan, 26 Aralık 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
Uthmatar +1 ama işallah biz ölmeden bu dönem biterde gene dünyayı sarsıcak grüplar çıkar.. ben çocuklarımın ah simdi 2000ler gibi müzik yok demesini istemiyorum , evannescance gibi grupları dinleyip baba bak sen böle elektro solo düydünmü kadının sesi süper cart curt demesine tahamul edemem :D

okurken aglayasım geldi nolurdu durum yaa
abi su chesterın vokalini kimse yapamıyo su zamanda yaa dicekler korkuyorum gelecekten
*tırsar*[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Evet tey tey.... Bi Freddie Mercury varmı daha? bi su bi bu derken bide bakıyosun 10000000000da 4 5 iyi grup .... yazık gercekten onlarında eksikleri var bazılarının söle eskisi gibi mukemmeli yok gerce ben 89luyum acık konusiyim 70leri falan göremedim ama onunla buyudum etrafım öleydi ablam su bu o nesil yani :) Hep onları dinledim kaç senedir kendimi bildim bileli evde yankı yapan o sesler ... hala bıkmadım vede ne eskisinden ne ozaman yeni çıkanından hiç bi zaman ama harbi düşünsene "Of baba ne salak müzikler seviyosun ya bi senin dinlediğin su zıra seye bak bide evannescancedeki su kadının sesine , hele su bluenin sarkının güzelliğe bak ay canlarım" sdasdasd bune lam! gercekten sıkıntıyla baktım bişi bu asla çocuğuma bunları dinletmeden gecirmem arsivim kalsın isterim hep onunda örenmesi için[signature][hline]Blind Guardain
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...