Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Gizli said: killer bir ara da facebookta travesti sayfalarına baktığını söylemişti diye hatırlıyorum ahah gezerken denk geldim demişti
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Gizli said: killer bir ara da facebookta travesti sayfalarına baktığını söylemişti diye hatırlıyorum olm sağda reklamı çıkmıştı tıklamıştım bu ne diye de transların havuzuna falan mı düştük diye düşünmedim değil sdfds
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 konuyu yeni gördüm Esh said: iyi bir dayak geliyo bence. bi kıza prezervatif takalım diyin de ne oluyo bi görün. gleoddyn said: esas, doğum kontrol yöntemi uygulamayıp da prezervatife karşı çıkan kızı tokatlamalı... böyle bıngıl bıngıl titretmeli tokatlarken. Böyle kızlar mı var abi neyden bahsediyosunuz siz?
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bıng bıng tokatlamalı titretmeli derken ince fantazilerine konuk oldun elemanın
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://b.vimeocdn.com/ts/362/520/362520219_640.jpg Almancılar iyi bilir, 1 kutu durex parasıyla bundan 5 kutu alınıyor sdf
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Wolas said: ulgio ben şuan süphelendim snde bi terslik var travestiye bal gibi falan diyorsun bilmiyorum artık Tro'nun soyadı bal abi.Karıştırma. Bu arada mission accomplished beyler. Biraz sıkı olmasına rağmen fetherlite tam not aldı, helal olsun durex.
Öne çıkan mesajlar