Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gorusme bekliyorum, Skype 3G'de nasildir, deneyimleriniz?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

xetraynex said:

uykum kacti gece gece, speedtest de acilmis. simdi turkcell up cok daha iyi cikti ama aveanin up hala daha iyi... ayni serverla iki 3G testi.

Avea
http://imageshack.com/a/img822/2585/1nro.png

Turkcell
http://imageshack.com/a/img200/3159/yock.png

hollanda ve amerikaya ping atabilir misin işin yoksa. thnx
Sosyal ağlarda paylaş

izmir'e dondum ya, kablolu internetime kavustum.

ama yurtdisi yurtici ping skinti olmaz. olay baz istasyonuna ulasmak ve baz istasyonunun yogunlugu iste. oradan sonraki internet normal yurtici/yurtdisi fiber/bakir neyse.

cok degisken. 20 ping at, sorunsuz ama bazen 10 ping at 5 tanesi 1000ms uzeri.

ben skype'ta konusurken bir kere kesildi skype mesela, otomatik geri baglandi ama. tahminen bu olay yuzunden.

oglen calisan 3G aksama dogru baya yavasladi hem avea hem turkcell. aksam avea calisiyodu turkcell cok kotuydu web sayfalarini bile zor aciyodu.

sabaha dogru saat 5'te yaptigimda 7mbit cikmisti iste turkcell, avea da 5mbit.

kisaca hele yogun bir bolgede kullanacaksaniz cok degisken. tenha yerdeseniz sanirsam turkcell costurur, avea 3G cekmeyebilir tenha yerlerde ama belli de olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vınn türü kimi 3G modemde hız 8mbps maksimum(iki sene evvel ucuz modemler 8 biraz daha pahalı olanlar 21-22 desdekliyordu turkcellde gayet iyi hatırlıyorum ) , eğer telefondaki 3G modem daha yüksek bağlantı sağlıyor ise doğrudur .
Kabaca modemin desdeklediği standard önemli ( hspa hspa + vs vs , içinden çıkmak nerede ise mümkün değil ) yüksek hız desdeklemiyorsa arkadaşının dediği doğru olur.

xetraynex said:

benim bir arkadas bana telefon hotspot'u Vinn Modem'den daha hizli olur dedi, var midir bir fikrin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...