Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Arkadaşlar yapıyorlar bir süredir. Projeye destek lazım. Gönlünüzden ne koparsa. Hiç yoksa bile sosyal ortamda paylaşırsanız çok güzel olur :) Yerli yapımı mobile oyun, her türlü desteğin çok yardımı dokunur. http://kck.st/1dIrnSL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yalancı! kickstart için amerigalı olmak lazım bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Hepsi türk isimleri var linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 güzel video yapmışlar ama bu tarz oyunlardan ben baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Olsun paylaşın bu tür oyunları hala sevenler belki destekte bulunur. Yada en azından reklamı olur oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hocam elinize sağlık, çok güzel gözüküyor. İnş başarılı olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Teşekkürler :) Ama ben daha çok destek bekliyordum patiden :) Bir izleyin yahu tanıtımı bir paylaşın beyler :) Bişey kaybetmezsiniz ama elemanlara güzel bir destek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 1800ü bulduk 1 hafta kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Beyler son 3 gün 600 dolar kaldı. Hadi bir destek ya. 1 dolar 2 dolar ne koparsa gönlünüzden. PAra atamıosanız paylaşın atan falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 5k'yı bulduk. Yardımcı olan herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 hügo lan bu tolga abinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar