Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Professions'lardan engineering ile uğraşan veya konu ile ilgili detaylı bilgi bulabileceğim bir site bilen varmı? Aradığım gnomish ve goblin engineering arasında seçim yapmama yardımcı olacak bilgiler. Hangi itemları ortak yapıp kullanabilirler ve bunun haricinde bu iki engineering tipinin farklı olarak yaptıkları neler var? Thottbot ve wowvault'ta konu ile ilgili genel bilgi mevcut ama seçim yapmaya yönelik bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ikiside birbirinin yaptıklarını kullanabiliyor goblin daha çok dinamitler patlayıcılar üzerineyken gnome headgearlar aletler üzerine diye biliyorum buraya bak istersen http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?ForumName=wow-professions&ThreadID=10412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Sağol, oldukça faydalı bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 şuan tanidiğim 55+ engineerlarin hepsi gnomish engineering seçmiş yaptiğin itemlar genelde satmak için değil kullanmak için çok güzel trinketlar var mesela yada helmler ve pvp - pve de kullanilabilecek çok güzel bombalar değişik ağlar falan ayrica çok da komik allahin gnomlari işte mesela 'gnomish jumper cables' var ölen birisine elektirik verip reslemeye çalişiyorsun ve genelde ya seni öldürüyor yada motoru yaniyor :) shrink ray atiyorsun moba ters tepki yapip sana dönüyor itemlarin çoğunda altinda not var item : şöyle böyle yapar şudur budur . ps: ... or it usually does so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evet ya o olay harbiden çok komik itemleri kullanırken gözleri kapayıp başlıcaksın duaya :) bu arada gnomish ile yapılan eşyalar çok güzel ama zor yapılıyor ve genelde sadece engineerlar kullanabiliyor diye biliyorum sanki goblin ile yapılan dinamitler falan daha kolay satılır ve daha çok para kazandırır gibi geliyor hem kazandığınız para ile gnomishlerin yaptığı eşyaları alıp kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 su anda engineeringde 210 oldum fakat gnomish falan secmedim.hangi recipe cikarsa aliyorum.bunu ayrica secilecek bi yer mi var anlamadim.ben rastlamadim su ana kadar[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 master'dan sonra quest ile alıyorsun sanırım, en ilerki seviyelerde. okuduğum şekilde aynı şey leatherworking ve blacksmithing için de var. leatherworking'de dragonscale, elemental ve tribal (ya da böyle bir şeyler) arasından seçim yapıyorsunuz. blacksmithing'de ise weaponsmithing ya da armor smithing arasında bir seçim yapıyorsunuz. tabii weaponsmithin yapınca hiç zırh yapamazsınız demek değil. ama seçtiğiniz dalda özel eşyalar üretebiliyorsunuz. mesleklerde çeşitlilik sağlamak amacıyla yapılmış ve güzel düşünülmüş bir şey bence. tailoring ve enchanting için de var mı böyle bir şey? [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar