MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çocukluğumda "al bunu alamaz mısııııııın? sen ne biçim delikanlısıııııın?" tezahuratı vardı. ne saçmaymış lan. ergenlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hala var, hala saçma ve liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yok biz onu ortaokulda söylüyoduk. lisede test sorusu çözmekten tezahurat falan kalmamıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 monoscope said: yağlandırmıyo da kalorisi bomba yani insan pringles yiyince pişman olmuyo değil. cream&onion favorim benim ya tek geçerim önceleri yeşil takılıyodum ben de, şimdi sarı olanı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar