Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 SANKİ BEN Dalgalı bulutların arasında Bir kayık,içinde ben... Bir olta salladım Küçük yıldızlar takıldı olatama O anda gördüm güneşi,eşsiz parıltısıyla Bir yol var,çamurlu Üstünde tranvay,içinde ben Yorugn,çaresiz,bitkin Bir bakış arayan ben... İşte o anda gördüm insanlığı,eşsiz yanlızlığıyla Bir saat duruyor duvarda Tik,tak,tik,tak... Bir damla akıtan gözlerimden, Güzelliklte sınır tanımayan,rüzgarım karşımda... Bana bakıyor.. İşte o zaman tattım ben soğukluğu. Bir yamaç,toz pembe Sadece renklerle boyanmış Ucurtmalara sahiplik ediyor Her renk sanki ben... O zmn anladım ben,sığınmayı Bir dere,akıyor Hırçın,çalkantılı ve yine yanlız.. İçindeki balıklar sanki ben... Hayata küsmüş,yolunu arıyor İşte o zmn anladım ben akıp gitmeyi. Bir papatya,yolunuyor,koparılıyor... HEr yaprak bir kumaş,sanki bana bürünmüş, Sanki benimle paylaşıyor bana anlatıyor, Acısını,sanki benim gibi acı çekiyor... O zmn öğrendim ben acı çekmeyi... Bir gökyüzü;parlak,sakin,mücevherlerle dolu, Sarılıyor yıldızlarıyla o eşsiz ay, Sanki onlara bakan ben... O zmn anladım sevmeyi,sevilmeyi... Bir hayat;sürüklenen, Bazen içine ateş giren Bazen su giren... Sanki benim hayatım... İşte o zmn anladım ben yaşamayı...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar