SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://www.washingtonpost.com/blogs/the-switch/wp/2014/02/05/investors-want-microsofts-new-ceo-to-kill-xbox-bing-and-surface/ Bing katiliyorumda. Xbox satislari iyi giderken sacma degil mi yoksa baska finansal sorunlar mi var. Surfacede sanki abarti tamam surface almadim almayi dusunmuyorum ama yeteri kadar cilalarsa gayet guzel olabilecek bir sistem. boyle garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Xbox satışlarının iyi gittiği yok. X360 bile sadece 2008-2012 arasında kâr ettirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 b.gates in artık teknoloji danışmanı oldugunu ve sırket ıcın cıddı mesai yapacagını dusunursek hıc bır halt yapamayacaktır. Teknolojileri gerçekten sıçmış durumda ms un.muhtemelen gates bu tarafa yonelecek ceo genel işleyişi takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kaldırmasın ya, rekabet iyidir. Olmazsa konsol a 500-600 fiyat çekerler bizim buraya gelene kadar 3000 lira olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 summon @JestersTear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar