Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Selam, harita ekleyeyim dedim programıma. Gmapsin static url si var, onda değişkenleri gidince png veya jpg formatında veriyor güzelce. Buraya kadar tamam. Bunu indiriyorum bufferedimage la oda tamam resize falan ediyorum oda tamam. ama meret çok kasıyor. Detay vereyim, Ana panelim jlayeredpane, bunun en alt layerı bu harita haliyle. oda jpanel. paintcomponenti override edip üzerine çakıyorum haritayı. Sonra işlem yaparken çok yavaşlıyor program. neden? nası aşarım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yaptım, bari anlatayım. önceleri bütün işlemi override ettiğim paintcomp. ta yapıodum. haliyle, ben scroll falan yapınca repaint çakıo jpanel. önce çakmasın onu dedim disable ettim. sonra, image işlemlerini başka bir methodda yapıp sadece paintcomptta. drawimage yaptım. smooth artık. biraz ibiş gibi yazdım ama merak eden olursa cevabını buldum tekrar detaylı yazarım dermişcesine attım bu postu, havada kalmasın soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar