Juaxx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Selamlar... Arkadaşım ev'den Server açtı bizde Kafedeki arkadaşlar la oyalanmak için girmek ıstıoz fakat giremıoz nasıl giricezz Acil bi cevap verebilirseniz messut bahtiyar olucam.. İp falan verdi ama olmuyor bi anlatabilir misiniz[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ADSL?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yardimci olabilecek warsa seviniriz..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://forum.paticik.com/search.php ADSL ile ilgili sürüyle konu açıldı[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Adsl'ile ilgili sorunumuz yok zaten bizim'de Evden server açdıkdan sonra cafe'den arkadaşımız nasıl giricek dıyoruz okumadan yazıosun sanırım
Neron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Okumadan yazm1yor, firewall yuzunden giremiyorlar[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player [Bu mesaj Neronn tarafından 26 Aralık 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sen benim msgım okumadan yazıyorsun hele bi yap dediğimi[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Maki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Sorun firewall olmali eger cozemezseniz daha ayrintili anlatiriz
Munin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sphere.ini deki en alttaki server ismi port ve ip kismina reel ip sini yazmicak iç ip sini ( söylemim yalnış mı bilmiyorum ) 127.0.0.1 portada 2593 yazıp denerse olabilir. eğer hali hazırda ki durumda aynı ise o zaman port açmamış olabilir adsl de onuda bilemiyorum. bildiklerim bunlar . pai
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 madder onla alakasi yok sanırım firewallın kapatacaksınız modemin[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Firewall. Bende Açmıştım Eğer Modem Zoomsa Biraz Zor Ama Arcatel Flnsa RAhatlıkla Acabilirsiniz. Eger İp Sabit degilse Login Dosyanızı Her REstartdan sonra güncellemeniz Gerekicek.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya kardeşim 10.0.0.2 ye gidiyorsunuz ordan firewall ayarlarını yapıyorsunuz. Eğer ingilizceniz kötüyse msdosa geçip deltree c:sphere -a yazıosunuz olmazsa format c: fln deneyin oda olmazsa modemin kullanma kılavuzuna bakın :d[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Öne çıkan mesajlar