Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkada$im evden server açti ama giremiyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar...

Arkadaşım ev'den Server açtı bizde Kafedeki arkadaşlar la oyalanmak için girmek ıstıoz fakat giremıoz nasıl giricezz Acil bi cevap verebilirseniz messut bahtiyar olucam..

İp falan verdi ama olmuyor bi anlatabilir misiniz[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez
Uzaktir Memleket Gidilmez !!

Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ]
As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ]
Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/search.php

ADSL ile ilgili sürüyle konu açıldı[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
Okumadan yazm1yor, firewall yuzunden giremiyorlar[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player

[Bu mesaj Neronn tarafından 26 Aralık 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen benim msgım okumadan yazıyorsun hele bi yap dediğimi[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
sphere.ini deki en alttaki server ismi port ve ip kismina reel ip sini yazmicak iç ip sini ( söylemim yalnış mı bilmiyorum ) 127.0.0.1 portada 2593 yazıp denerse olabilir. eğer hali hazırda ki durumda aynı ise o zaman port açmamış olabilir adsl de onuda bilemiyorum.
bildiklerim bunlar .
pai
Mesaj tarihi:
madder onla alakasi yok sanırım firewallın kapatacaksınız modemin[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
ya kardeşim

10.0.0.2 ye gidiyorsunuz ordan firewall ayarlarını yapıyorsunuz. Eğer ingilizceniz kötüyse msdosa geçip

deltree c:sphere -a

yazıosunuz olmazsa

format c:
fln deneyin

oda olmazsa modemin kullanma kılavuzuna bakın :d[signature][hline]TheCoder demiş ki:

• Yeni Oluştur...