fallen_angle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bir süre önce anladımki insan hayal ettigi "şeyi" "o şey" olmayan bir diger "şey" üzerinde ne kadar uğrasırsa uğraşşın yerleştiremez,degiştiremez,yapılandıramaz,oluşturamaz,kusursuzlaştıramaz. Bu kainatta sizin hayal ettiginiz "şey" yoksakat-i suretle bir başka "şey"'i arzu ve istekleriniz dogrultusunda tamamen degiştiremezssiniz. Bunu ne kadar çok isterseniz isteyin,ne kadar üstün çaba ve beceriye sahip olursanız olun,eger tanrı degilseniz yenisini yaratamayacagınıza göre,asla sahip olamayacaksınızdır. İnsanoğlu zayıflıgının bedelini; pişmanlık,hüzün,öfke vede en çok acı ile öder...[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 "şey" kelimesini kullanarak asla anlamlı ifadeler yapamazsın. Çünki "şey" kelimesi yetersiz kelime haznesinin işaretidir. Çok "şey"(söz) söylemişsin hiçbir "şey"(anlam) ifade edememişsin. Şeyini şey ettiğiminin şeyi. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 üstteki açıklamaya aynen katılıyorum. "Şey"den ziyade daha manalı kelimeler kullansan, başlığı kadar ilgi çekici olabilirdi yazın;)[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hiç bişey anlamadım :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallen_angle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilgi çekmek için yada edebiyat amaçlı yazmıyorum dostlar. yani herhangi bi amaç yok ne taktir istiyorum ne yorumlarınız benim için önem tasır sadece paylasıyorum. aman alınıp kızmayın ben gerçekten bitmiş biriyim. kimseye saldırmıyorum. saldıracak gücüm yok. anlayın nolur[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle... [Bu mesaj fallen_angle tarafından 24 Aralık 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 enteresan[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 geta'ya katılmamak elde degil. bu arada nicki bilerek mi böle aldın yoksa yanlıslıkla mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar