Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disconnect


aKuMa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar türkiye nin çıkışlarından sanıyordum ama Amerika da ki diğer serverlara bağlanılabiliyor. Wow oynayan arkadaşıma sordum lag yok ki serverda dediğine göre ( ki hiç olmamış , adamların kimbilir server ı nasıl . En son daoc un serverlarını okuduğumda ağlıyacaktım , inanılmazdı tek kelimeyle ). Yani hata oyunun serverından kaynaklanıyor . Gz de ölmemek için devamlı /town çekip durdum . Aynı problem orclarda da vardı ki bufflu bir warrior resmen önümde çakıldı .Epey ok attım, ama içimden diyorum ki adam kesin öldürdü beni , 2-3 kere de full hp kullandım .Party town a çekmiş beni 0 hp kaybım vardı . Kafam karıştı , oyunda mı bende mi var lag deyince , adam lvl 60 ım ben bile bu lag ile kaçıyorum dedi . :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TTNet bir türlü yurt dışı çıkışlarını düzeltemedi. İstediğiniz serverda oynamak isteyin yine lagda olursunuz. Sorun serverda değil TTNet'te...
Sağlam bir proxy bulup onunla girmeyi deneyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...