aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Surekli disconnect yiyorum asırı lag var. Sadece diez demi bu lag yoksa herkezde aynımı[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 herkeste var bugün lagdan en az 10 kere öldüm[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2 gundur dc oluyorum.Son patchtenmi diye eski exelerle girdim fark yok. Yarına düzelmezse ko forumlarına yazı yazıcam,ya paramı verin yada düzeltin diye.
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2 saat e kadar normaldi bende. Yeni olmaya basladı[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2
Astolath5 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 turkiyenin hatlarında sorun var sanırım suan msnden clandakiler ile konusuyorum adamlarda bir sorun yokmus
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bende ares de yiyorum her 30 saniyede bir bune ya :(
xantia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Arkadaşlar türkiye nin çıkışlarından sanıyordum ama Amerika da ki diğer serverlara bağlanılabiliyor. Wow oynayan arkadaşıma sordum lag yok ki serverda dediğine göre ( ki hiç olmamış , adamların kimbilir server ı nasıl . En son daoc un serverlarını okuduğumda ağlıyacaktım , inanılmazdı tek kelimeyle ). Yani hata oyunun serverından kaynaklanıyor . Gz de ölmemek için devamlı /town çekip durdum . Aynı problem orclarda da vardı ki bufflu bir warrior resmen önümde çakıldı .Epey ok attım, ama içimden diyorum ki adam kesin öldürdü beni , 2-3 kere de full hp kullandım .Party town a çekmiş beni 0 hp kaybım vardı . Kafam karıştı , oyunda mı bende mi var lag deyince , adam lvl 60 ım ben bile bu lag ile kaçıyorum dedi . :)
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 euheuhue bence olayın kaynagı serverdan adamlar bunu acarken bu akadar agbet gorucenı sanmıyordu ve ıpını koparan da oyuna gırınce kaldırmıyor be ım gorusum bu :D[signature][hline]impossible is nothing...
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 paralı server da oynamak lazım saanırım
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 TTNet bir türlü yurt dışı çıkışlarını düzeltemedi. İstediğiniz serverda oynamak isteyin yine lagda olursunuz. Sorun serverda değil TTNet'te... Sağlam bir proxy bulup onunla girmeyi deneyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 proxy olsa ne olcak DC olduktan sonra kapasıte kaldırmıyor ...[signature][hline]impossible is nothing...
Öne çıkan mesajlar