Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disconnect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkeste var bugün lagdan en az 10 kere öldüm[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
2 gundur dc oluyorum.Son patchtenmi diye eski exelerle girdim fark yok.
Yarına düzelmezse ko forumlarına yazı yazıcam,ya paramı verin yada düzeltin diye.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar türkiye nin çıkışlarından sanıyordum ama Amerika da ki diğer serverlara bağlanılabiliyor. Wow oynayan arkadaşıma sordum lag yok ki serverda dediğine göre ( ki hiç olmamış , adamların kimbilir server ı nasıl . En son daoc un serverlarını okuduğumda ağlıyacaktım , inanılmazdı tek kelimeyle ). Yani hata oyunun serverından kaynaklanıyor . Gz de ölmemek için devamlı /town çekip durdum . Aynı problem orclarda da vardı ki bufflu bir warrior resmen önümde çakıldı .Epey ok attım, ama içimden diyorum ki adam kesin öldürdü beni , 2-3 kere de full hp kullandım .Party town a çekmiş beni 0 hp kaybım vardı . Kafam karıştı , oyunda mı bende mi var lag deyince , adam lvl 60 ım ben bile bu lag ile kaçıyorum dedi . :)
Mesaj tarihi:
euheuhue bence olayın kaynagı serverdan adamlar bunu acarken bu akadar agbet gorucenı sanmıyordu ve ıpını koparan da oyuna gırınce kaldırmıyor be ım gorusum bu :D[signature][hline]impossible is nothing...
Mesaj tarihi:
TTNet bir türlü yurt dışı çıkışlarını düzeltemedi. İstediğiniz serverda oynamak isteyin yine lagda olursunuz. Sorun serverda değil TTNet'te...
Sağlam bir proxy bulup onunla girmeyi deneyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
  • Yeni Oluştur...