Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi. Benim herifin biriyle konuşmam lazım. Herifle daha 2 gün önce sohbetten konuştuk tamam cuma tekrar konuşuruz dedi. Facebooka girince şimdi herif arkadaş listemden silinmiş, sayfasına girince bu sayfa silinmiş veya kullanılmamaktadır yazıyor. Ama başka bir hesaptan girince herifin sayfası çıkıyor. Daha yeni denedik. Facebook mu bugladı bu herif mi beni engelledi ne yaptı. Telefonla arıyorum yok ben birşey yapmadım diyor. Bütün belgeyi sms olarak atıcam en sonunda lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 engellemiş bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 lol adam blocklamış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Facebookda her saniye 24384729 kız düşürülüyor benim uğraştığım şeylere bak emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 zaaa satmış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 konuşma pek iyi geçmemiş anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar