Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Pati Fmde, Lethenin sunduğu, Bathory ile Anathema kuşağı karşınızda... Lost control de isterim ben bunun üzerine.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bathory eywalahh one last goodbye olsa super olurdu ama buda super içemiyenlerın yerınede ıcıyorum ben arkadaslar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 One common, subterranean destination One life, another day A vestal child unveiled by temptation Innocence slips away FAR AWAAAAAAY!!!![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İki istek yapmak yasak mı hülen... O zaman Orhan Baba istiyorum, Bir Teselli Ver.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 dark tranquillity - Mine is the grandeur alsam bi.. sonra başka biş iistmeiycem.. Söz Biracılar kulübü olarak Sponsor olucaz.. (bu çalan pm5000 de rock n coke a cıkabilcek bir grup gibi.. ıyy :P )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 winampine sağlık :D süfersin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gitti radyo?.. tma konuşurken kolun carptı ve modem devrildi :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya winamp bugün bana yayın yaptırmıyo valla =/ onun icin son $arkım bu.. etrafta takoz varsa el kaldırsın ii geceler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet madem tükkanı kapatıyoruz.... Pati Fmde, Lethe ve Deli hacı geyikçiliğin sunduğu, bir "Batoriyle Geceyarısı" programı daha sona erdi. Bir başka günde buluşmak üzere, şen kalın esen kalın, metalik kalın. RÖAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar