Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 =) okey geliyo zardanadam evet evet Bathory Summer Hits Vol.1 Çok yakında!!! müzik marketlere ısrarla sorunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iced earth-melancholy de güsel olabili :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ulan tam uykum geldi yatacaktım bathory'nin yayını gördüm off of :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Oooo yabancıya dönüyoruuuz. Tamam, Led Zeppelin istemeye hazırlanıyorum o zaman... Bence Bathory Summer Hits değil de, Gönül adamı Bathorynin seçmeleri diye albüm yapalım abi sana ehehehehe[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bathory içtinmi yaw?.. gairp sesin bugün.. DT character albümünü merak ediyorum. hani yayını çok bozmıycaksa bi şarkı alsak?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bathorcim saol ben kitap fln okucam radyo açık kalır heralde de mesajlayamayabilirim sana kolay gele kardeş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 White stripes- The air near my fingers isteriiik.... Alla alla iki led zeppelin lafı ettik suç oldu, ben arıyorum olm bathory seni, bittin olm sen...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 oha gripin çalarken pink floyd- lucifer sam in lyric leri .çıktı browserda!! :D[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bathory ağlıyorum.. DT ye dream theather dedin :(. kalbimikırdın.. (yada bendede uykusuzluk var) dark tranquillity :( böhüüü..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 seve nations army nin orjinali daha mı güzel ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 fazla bunalım olmazsa anathema-one last goodbye çalabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bence anathemata girmeyelim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Selamon, 28 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: seve nations army nin orjinali daha mı güzel ne :) kesinlikle! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 evet Deli_Haci bey karde$im haklı anathemaya girersek çıkamayabilirim ama bi yarım saat sonra falan ba$larım ben yine anathema seanslarıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ne birma nede alcak apram va.r. çalmayın anathema :P.. Bathory de kesin vardır şöyle bi In flames - Satellites and Astrounouts alsak? (clayman albümünde)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 clayman albümü var ama in flames we trust sert kaçar $imdi ya =) ben biraz türkçelerimi çaliim çok istek var metal camiasına dönü$ yaparız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Manowar: Heart of Steel Haydi buradan yakın. Bu gece düne göre az daha sert gidelim. Bathory, seni 72 parçaya böler, maket değil puzzle yaparım senden :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Deli_Haci, 28 Aralık 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Bence anathemata girmeyelim. nasıl olsa turkce slow dınlıyoruz anathemada fazla bozmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tamam sen çal ne çalıcaksan.. metal kuşağı gelince İstekleri sıralarız :D bi hacı bi ben :D[signature][hline]Fire is the universal language ÖHÖ ÖHÖ: ne biram var nede alıcak param. çal mayın anathema. (tmm klavyem kötü olabilir. reziletmene gerek yoktu) [Bu mesaj LethE tarafından 28 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: bmargera, 28 Aralık 2004 00:09 tarihinde demiş ki: nasıl olsa turkce slow dınlıyoruz anathemada fazla bozmaz :p şimdi Bmergera kardeşim Bu batori denen şahsiyet, anathema tutkunu olduğu için, girerse başka hiçbir şey çalmaz. hepimizi derin bunalımlara sürükler mazallah. Ben burada yine klasik gece çayımı içerkene, tutup rakı içmediğime yanarım. O bakımdan, daha çalmasın :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Pati FMde, Bathory ile Metal kuşağı.... Deli Hacinin Sanal Çay Ocağının katkılarıyla... heheheheeheh demin aklıma geldi. Sponsorluk yapalım len programlara[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yap valla Deli_Haci maketlerinin sundugu bathory'le metal ku$agı devam edicek falan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 naytwiş in "crimson tide deep blue sea" varken naaptın be hoca :D metal kapsamına sokmuyorsunuz ama ben bi deftones - my own summer (shove it) alabilirmiyem?. çok eylenceli şarkı. hem biraz ayılırz.[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 PAti Fm de Bathory: Hatun vokaller programı... Deli Haci Maketçilik'in katkılarıyla. Ben de o zaman evanescence - my immortal isterem, letheninkinden sonra tekrar yavaşlayalım diye...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hatun gidiyosak arch enemy isteriz :D[signature][hline]Fire is the universal language NOT: Bu pati lyricz bozuk ya.. opera IX da paticik.com çıkıyo :D [Bu mesaj LethE tarafından 28 Aralık 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar