ilgincinsan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Öncelikle bu foruma yıllardır üye bi kullanıcıyım ama bazı sebeplerden dolayı fake acc aldım. Bu konu cidden önemli benim için lütfen garbage e atmadan en azından bi cevap yazın. Ben yıllardır kendime uygun insanı aradım ve nihayet buldum sanırım. Herşey süper çok iyi anlaşıyoruz , çok hoş bi insan tam istediğim gibi bana istediğim herşeyi veriyo. Sorun ise mutlumuyum değilmiyim bilmiyorum . Bütün gün onu düşünüyorum gece her saat başı uyanıyorum. Rüyamda sürekli onu görüyorum. Gün içinde zaten hep beraberiz çok süper geçiyo onunla vakit. ama onsuz bi saniyem bile geçmiyor. doğru düzgün hiçbişeye kafamı veremiyorum. boşlukta gibi hissediyorum o yanımda yokken. bunun sebebi nedir . psikoloğa falan gidicem olmazsa ama şimdilik burdan en azından kendinizce yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar lütfen şu an bile onu düşünüyorum bi boşluktayım sanki. onu kaybetmekten çok korkuyorum ama hiç bi neden yok şu anda onu kaybetmem için. ilişkimizi gizli yaşıyoruz bazı sebeplerden dolayı. (her türlü ayrıntıyı veriyorum yardımınız için) bi daha mesaj yazabilirmiyim bilmiyorum ama okuycam cevapları tek sorunum derslerim hayatımda onlarıda işte yoğunlaşamadığımdan hiç bişeye düzeltemiyorum! şimdide çok teşekkürler!
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gizli nedir yani... birileri duyunca bişiy mi oluo..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 güzin aplaa geliyo bi dk.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Emaa aplaaaa? Emaaa aplaaaaaaaa? Aplasııııııııı? Çocuğum niye böyle kendinizi kasıyorsunuz böyle konularda anlamıyorum, rahatlayıın, sallamayııın, kalender oluuun.... Senin bu kadar kaptırmanın nedeni aptal aşık durumlarına sokman kendini.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 güzin abla bu ark ada bi yardımcı olsan...[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aşık olmuşsun ne güzel işte.. bende böyleydim bi yerden sonra elbet bayıcak iliski ve bunu önceden bildigin icin suan korkuyorsun ayrılıcaksın diye.. eee ne demis profesorler AŞK = RUH HASTALIĞI[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 öncelikle şunu anla, mutluluk gelip geçicidir. olabildiğince mutlu ol, anın tadını çıkar. fakat çok fazla bağlanma mutluluğa. çünki (evet çünki, -i ile) hayat dengedir, mutluluk da var, üzüntü de. tabii, evet.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 deli_haci... helal olsun ne diyim tek kelime ile olayi bitirmissin olay budur kalender olacaksın hayatini yasayacaksin[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i]
Etos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Nietzsche'nin şu lafını aklında çok iyi tut: "İdeal aşk ilişkisi, her iki insanın da yaşamını sürdürmesi için bu ilişkiye muhtaç olmadığı zaman kurulandır." Üzerine söylenecek çok bir şey yok. Sevgilinle "bir elmanın iki yarısı" değil, birlikte olmaktan hoşlanan iki ayrı birey olmanız gerekli. Başkalarına sevgi aktarmanın ilk şartı birey olmaktır. Bunu unutma.
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sevgili çocuğum, Gizli bir ilişki yaşamanız bir hata bence.Kaybedecek neyiniz var ? Madem bir birinizi seviyorsunuz açıklayın cümle aleme.Sevgiye kimse karşı çıkmaz...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok kötü bab olasım geldi..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Predator Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bunu çözse çözse güzin dayı çözer[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Böyle bir aşk hikayesinin sonu hüsran olur. İşte bu yüzden: Etos'un Nietzsche'den yaptığı "İdeal aşk ilişkisi, her iki insanın da yaşamını sürdürmesi için bu ilişkiye muhtaç olmadığı zaman kurulandır." alıntısını defalarca okumanı ve bu alıntıyla huzur bulmanı tavsiye ediyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Venator Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: sirnaber, 27 Aralık 2004 23:50 tarihinde demiş ki: *!bir tokat patlatır* kendi kendine yetmeyi öğren, kimseye endekslenme, gözünü aç, çünkü yalnızlık ömür boyu.. Eveet evet yalnızlık omur boyu. Bu forumdan birnin lafı vardı ama şimdi kimdi hatırlayamadım. İlişkiler hayatın tuzu biberi olmalı, ana menu icin bkz. felsefe,bilim,sanat vs... gibi bi laf demisti. Tuzsuz bi yemegin tadı nası olmazsa iliskisiz bi hayat da dert, ama unutma tuzun tek basına da hicbi tadı yok.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar