Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Selamlar. 2008 versiyonlarından 2012 versiyonlarına geçtim dün gece itibari ile ancak bariz derecede daha yavaşlar. 2008'de 2 SSD vardı raid yapılan. Yeni sunucuda 4 disk aldım ve raid yaptırmadım. Databaseleri ayrı hddlere aldım ancak öncekine göre 2-3 kat performans düşüşü var. 2012'de araştırdım biraz ama bir sonuca varamadım. Bunları optimize etmek için ne yapmalıyım ? not: Yada ben senin için yaparım ama şu kadara yaparım diyen varsa daha süfer olur
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 daha onceden raid 1+0 mirroring + striped volume sayesinde hızlıymıs eski sistemin diyecem, ama 2 disk'le yapılamaz. eski raid array config'in neydi? bi ihtimal raid 0 striped volume olabilir mi? ben daha onceden 2008'den 2012'ye geçiş yaptım raid 1+0 array configimi taşıyarak, herhangi bir yavaşlama görmedim. biraz daha detaylı araştırman lazım bence bottle-necki görmek için
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ractamainus said: yavaşlığı nasıl ölçtün? Eski sunucu hala açık. Queryler arasında ciddi bir fark var. Biryerde yanlış yapıyorum ama bilemedim. Pekde anlamam mssql'den zira
Öne çıkan mesajlar