Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Selamlar. 2008 versiyonlarından 2012 versiyonlarına geçtim dün gece itibari ile ancak bariz derecede daha yavaşlar. 2008'de 2 SSD vardı raid yapılan. Yeni sunucuda 4 disk aldım ve raid yaptırmadım. Databaseleri ayrı hddlere aldım ancak öncekine göre 2-3 kat performans düşüşü var. 2012'de araştırdım biraz ama bir sonuca varamadım. Bunları optimize etmek için ne yapmalıyım ? not: Yada ben senin için yaparım ama şu kadara yaparım diyen varsa daha süfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yavaşlığı nasıl ölçtün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 daha onceden raid 1+0 mirroring + striped volume sayesinde hızlıymıs eski sistemin diyecem, ama 2 disk'le yapılamaz. eski raid array config'in neydi? bi ihtimal raid 0 striped volume olabilir mi? ben daha onceden 2008'den 2012'ye geçiş yaptım raid 1+0 array configimi taşıyarak, herhangi bir yavaşlama görmedim. biraz daha detaylı araştırman lazım bence bottle-necki görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ractamainus said: yavaşlığı nasıl ölçtün? Eski sunucu hala açık. Queryler arasında ciddi bir fark var. Biryerde yanlış yapıyorum ama bilemedim. Pekde anlamam mssql'den zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar